Stigao je novi broj magazina Story vjenčanja

Story vjenčanja poručuju #Ljubav nije otkazana

Brojni mladenci i zaljubljenici u vjenčanja na 2020. godinu su gledali kao godinu niti jednu do sada, punu mogućnosti i predivnih vjenčanja... I da, dogodila se upravo godina kao niti jedna do sada. Dogodila se pandemija uzrokovana koronavirusom, razlog za odgode i otkazivanja brojnih vjenčanja, tjedana vjenčane mode i tektonske poremećaje u poslovanju.

Story_Vjencanja_108-109

Ali dogodilo se i to da smo shvatili kako sve može biti zaustavljeno, samo ljubav ne, pa smo u zadnjim mjesecima, zahvaljujući društvenim mrežama, svjedočili vjenčanjima bez uzvanika, nazdravljali virtualnim vjenčanjima, pljeskali neplaniranim zarukama, “družili” s dizajnerima, pružali podršku zajednici... Dogodilo se i više nego dovoljno za novi broj Story vjenčanja, magazina u kojem je svaka tema stvarana samo s jednom željom – ukazati na ljepotu vjenčanja, ljubav dvoje ljudi te kreativnost profesionalaca koja oduševljava.

Story_Vjencanja_52-53

Zato donosimo priče i inspirativne fotografije o stvarnim vjenčanjima ali i otkazanim vjenčanjima slavnih, osvještenijem pristupu vjenčanoj modi, o “zelenijim” vjenčanjima i Hrvatskoj kao zemlji koja se svrstala u vrh najpoželjnijih zemlja za destinacijska vjenčanja. Priče su to ispisane ljubavlju prema vjenčanjima i prema svim mladencima čija su vjenčanja odgođena, otkazana ili tek dolaze. Nova doza ljubavi prema svijetu vjenčanja očekuje vas na kioscima, ali također i za sve vas koji mislite “zeleno” i volite priče na ekranima potražite novi broj Story vjenčanja na www.magzter.com. Identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u papirnatoj i digitalnoj verziji.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci