Srpanjska Sensa puna je radosti

Od ponedjeljka 10. 7. 2017. na kioscima je nova Sensa. Iz pisma glavne urednice osjetite radost koju nosi, a na dnu naše stranice prelistejte novi broj i doznajte što vas sve u njemu očekuje...

Radost. Ono svjetlo u nama koje sjaji i kad ne govorimo i kad ne djelujemo. Vidi se u kutu naših usana, u sjaju u očima. Obasjava naš život i živote onih kojima smo okruženi. Događa se kad ništa ne očekujemo, kad primamo otvorena srca... No može li takav osjećaj, taj unutarnji žar, biti konstanta u našim životima? Može li trajati i u manje sretnim danima, onda kad nam se čini da se sve urotilo protiv nas? U danima nesigurnosti, previranja i nesigurnih misli koje neslućenom brzinom dotiču skrivene kutke našega uma.

Vjerujem da je radost, taj žar za životom, snažnija od svega toga. Ona pokreće, mijenja naš pogled na svijet, u teškome pronalazi dobro, pomaže nam da vidimo svjetlo na kraju tunela. Ona ne poriče tugu, tjeskobu ili nevolju, životna radost nam pomaže da teške trenutke lakše razumijemo i kroz njih prođemo. Podsjeća nas da smo samo ljudi, ali i kako to „samo“ u sebi skriva neslućenu veličinu – ljudskost, dobrotu i moć da se podignemo i kad nam je najteže. Radost je naš suputnik, ponekad tih, ponekad toliko glasan da imamo osjećaj kako čujemo njegovu radosnu pjesmu.

Ovoga ljeta pozovite tu pjesmu u svoj život, pronađite stvari, ljude, iskustva koja vama pjevaju najglasnije i ne odustajte od svog žara! On je duboko u vama, a kad izađe na površinu, ima moć mijenjati raspoloženje, stavove, čak i živote. Možda baš u ovoj Sensi pronađete riječi upućene samo vama, inspiraciju za novi, ljepši i sretniji put. S time ili bez toga, radujte se i živite punim plućima! Ima li boljeg trenutka za to od suncem obasjanih dana?

P. S. Dane na plaži, u skrivenim gradskim oazama ili vlastitome domu iskoristite za prisutnost u trenutku uz našu novu bojanku Be mindful. Svoje obojene kreacije možete objaviti na instagramu uz hashtag #sensabojanka ili ih poslati na našu e-mail adresu sensa@adriamedia.hr. Voljeli bismo vidjeti vaša mala umjetnička djela!

Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci