Sonia Choquette u Makronovi

U petak 13. ožujka 2015. u Makronovi u organizaciji Planetopije gostuje svjetski poznata iscjeliteljica i duhovna učiteljica Sonia Choquette. Predstavit će nam novu knjigu o svom hodočašću Camino de Santiago koja je upravo izdana kod nas

Hodočašće duše

Sonia Choquette svjetski je priznati autoritet za život u skladu s višom vibracijom te povezivanje s anđelima i duhovnim vodičima. Autorica je i brojnih bestselera od koji su kod nas, u izdanju Planetopije, objavljeni Intuicija, Put srca, Zamoli svoje duhovne vodiče - knjiga i karte te najnovija uspješnica Hodočašće duše koju će ovom prilikom predstaviti u Makronovi. U svijetu ju s pravom smatraju jednom od vodećih duhovnih učiteljica, rame uz rame s imenima kao što su Louise Hay, Caroline Myss, Gregg Braden, dr. Brian Weiss, Doreen Virtue, Wayne Dyer, Neale Donald Walsh i mnogi drugi s kojima se našla na listi najutjecajnijih osoba u području duhovnosti na svijetu u 2014. godini.

RAZGOVOR SA SONIJOM CHOQUETTE U MAKRONOVI
Petak, 13. ožujka u 19:00
HODOČAŠĆE DUŠE – moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica 50 kn

knjigaHodočašće duše knjiga je u kojoj je Sonia Choquette opisala osobno iskustvo velikog gubitka i boli zbog kojih je krenula na hodočašće i ponovno pronašla sebe. Istodobno se suočila sa smrću oca i brata, raspadom braka i izdajom bliskih suradnika. Iako svjetski priznata duhovna učiteljica i iscjeliteljica, gubitak i patnju proživjela je duboko i bolno poput svih drugih ljudi.

Pokušavši prikupiti djeliće svoga života, okreće se drevnoj praksi i kreće na 800 kilometara dug hodočasnički put Camino de Santiago. Tjelesni napori, glad i iscrpljenost na koncu su otvorili put duhovnom rastu. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi.  U ovoj iskrenoj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna.

S ovom iznimnom autoricom na predavanju u Zagrebu razgovarat ćemo o poukama koje je primila te o tome kako nam one mogu pomoći da se i sami iscijelimo. Bit će to zanimljiv razgovor o mnogim životnim temama – izdaji, boli, gubitku, promjeni, prevari, iscjeljenju, osobnoj snazi, moći, vjeri i smislu života.

Ulaznice možete kupiti u knjižari Planetopija ili na dan događanja u Makronovi. Ulaznica ujedno vrijedi i kao vaučer za kupnju knjiga u iznosu od 20 kn. Knjige na predavanju bit će po promotivnoj cijeni.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci