Slatki malci - kulinarske radionice na kojima djeca izražavaju svoju kreativnost

Roditelji danas imaju sve manje vremena da se upustite u kulinarsku avanturu s djecom. Pečenje je kreativan, zabavan i veseo proces i djeca ga vole...

Voljeli biste da vaše dijete nauči nešto korisno i usput se dobro zabavi? Preporučujemo vam niz slatkih i slanih radionica Slatki malci na kojima djeca uče kako pripremiti slasne zalogaje, druže se, jedu pripremljeno i nose kući. Poput prave male škole uče o namirnicama, gramaži, sastojcima, zašto baš taj sastojak ide u to jelo, koji su sve alati potrebni da bi jelo nastalo. Uče i o sigurnosti dok pripremaju jelo.

Tako djeca razvijaju ljubav prema hrani te njeguju poseban odnos prema vrijednostima onoga što unose u tijelo i stječu ljepotu kuhanja kroz igru i zabavu.

slatki malci slatki malci slatki malci

Na radionicama se bave tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremaju hranu sa sezonskim namirnicama lokalnih proizvođača, a napravljene su tematski: Brza pizza, keksići, cupcake, brojevi i slova, božićni kolači, božićna kućica... na vama je da odaberete i rezervirate termin za svoje dijete. Osim toga, moguće je i organiziranje dječjih rođendana.
 
Radionice su prilagođene djeci raznih dobnih skupina, a traju od 60 do 90 minuta.

Raspored radionica za prosinac i više o SLATKIM MALCIMA doznajte na sljedećoj poveznici:

http://www.peptu.com/slatki-malci

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci