Sensina preporuka: Radionica „Put prema obilju i zdravlju“

Od srca vas pozivamo na još jednu radionicu liječnika i terapeuta Janka Razumića, koji vas sigurnom rukom vodi prema zdravijem, bogatijem i ispunjenijem životu

Čovjek kao biće ima potrebu ono u što vjeruje i vidjeti, osjetiti, dodirnuti, okusiti i iskoristiti. Za sve ono što nam dolazi od Boga, Univerzuma, dovoljno je samo čvrsto vjerovati.

I na ovoj radionici Janko Razumić podijelit će s vama ono što je njemu pomoglo osloboditi se nekih prepreka do boljeg i ljepšeg života. Također, to će biti i prilika da naučimo nešto jedni od drugih.

Radionica će se odvijati kroz meditaciju, vizualizaciju, razgovore i energetsko iscjeljenje, koje će vam možda odmah otkriti puno o vama i o onome kako bi vam život trebao teći dalje. Bit ćete u mogućnosti otkloniti neke nedoumice, otvoriti se prema prihvaćanju svega dobroga što vam dolazi, jer zdravlje, obilje i sreća nisu stvar traženja, već prihvaćanja.

Voditelj radionice Janko Razumić liječnik je s dugogodišnjim iskustvom na polju energetskog iscjeljenja kroz individualne tretmane, te na području iscjeljenja pomoću ljekovitog bilja.

Iskustva polaznika dosadašnjih radionica možete naći na Facebook stranici Iscjeljenje biljem i energijom.

Mjesto održavanja: Centar Relax Kids 4All, Zagreb, Kukuljevićeva 15 (Britanski trg)

Datum i vrijeme održavanja: petak, 26. 7. 2019. 17:30 - 20:30 h

Prijaviti se možete putem e-maila: energijaibilje@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr