Sensa u digitalnom izdanju – novo iskustvo čitanja

Od sada imate priliku čitati vaš omiljeni magazin i u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. U sigurnosti svoga doma, jednostavno i kroz par klikova možete doći do omiljenog Sensa sadržaja

Kako u radosnim, tako i u izazovnim vremenima, magazin Sensa donosi vam podršku, savjete i iskustva za kvalitetniji život te teme koje potiču naše unutarnje osnaživanje.  

Od sada imate priliku čitati vaš omiljeni magazin i u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. U sigurnosti svoga doma, jednostavno i kroz par klikova možete doći do omiljenog Sensa sadržaja.

digitalna pretpaltaStoga, dragi čitatelji, na vama je mogućnost odabira, hoćete li vaš omiljeni magazin čitati u tiskanom izdanju ili u digitalnom obliku - putem tableta, računala ili mobilnih uređaja. Niti u jednom slučaju nećete pogriješiti jer identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u papirnatoj i elektronskoj verziji.

Magazin Sensa sada vam je još bliže i samo par klikova dijeli vas do omiljenog štiva koje obiluje zdravim receptima, vrijednim savjetima i temama te životnim pričama koje inspiriraju na promjenu. Digitalno izdanje, pojedinačno ili u obliku godišnje pretplate može se kupiti putem najvećeg svjetskog kioska i najpoznatije platforme za prodaju digitalnih magazina - Magzter.

Kako do digitalnog izdanja Sense?

Jednostavno, korak po korak. Prije kupovine magazina potrebno je da se registrirate kao novi korisnik na platformi Magzter (ukoliko to već niste od ranije). Nakon što ste se ulogirali na platformu preko svog korisničkog računa, odaberite magazin koji želite kupiti (upis u tražilicu) i način plaćanja, npr. PayPal ili kartično plaćanje (Visa, Mastercard...) te izvršite uplatu. Nakon izvršene uplate, potvrda o kupnji časopisa stiže na vaš mail, a na platformi Magzter se pojavljuje link koji vodi na digitalni magazin.

Jednostavnim klikom do virtualnog kioska, uz magazin Sensu možete kupiti i ostala izdanja Adria Medije Zagreb. Za sve upite oko aktiviranja digitalnog izdanja slobodno pošaljite e-mail na digitalnapretplata@adriamedia.hr 

Iskoristite pogodnost za digitalnu pretplatu!

Cijena za sva digitalna izdanja Adria Medije Zagreb, pa tako i Sense, identična je cijenama tiskanog primjerka na kiosku ili pretplate, a na Magzter platformi izražena je u dolarima. Čak štoviše, u ovom promotivnom periodu godišnja digitalna pretplata je i povoljnija u odnosu na ‚klasičnu‘ tiskanu pretplatu. Konkretnije, cijena pojedinačnog izdanja Sense iznosi 27 kuna, dok digitalna pretplata za svih 12 brojeva Sense iznosi 175,50 kuna (pogodnost vrijedi do 13. svibnja 2020. godine).

Na vama je samo da se udobno smjestite i uživate svakog mjeseca u Sensinom sadržaju, koji slavi život kakav vrijedi živjeti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci