Sensa slavi 14. rođendan: Bit ćemo i dalje utočište, inspiracija i pokretač promjena!

Novi broj Sense na kioscima je od petka, 1. listopada, uz dar - 16 konverzacijskih kartica za dublje povezivanje!

Bilo je mnogo pokušaja, ali i mnogo pogrešaka. Suza radosnica, ali i onih drugih. Osjećaja ponosa, ali i osjećaja da smo mogli više. Pa ipak, tijekom svih ovih 14 godina stvaranja Sense pobjeđivala je energija topline, zadovoljstva, ostvarenja želja i snova, mogućnosti boljih izvora i izbora za naše fizičko, mentalno i duhovno zdravlje.

Čini se kao da je bilo jučer kada je naš prvi broj došao na kioske. Sensa je te 2007. godine bila daleko ispred svog vremena, donosila je teme o kojima se nije razgovaralo, na načine koji su bili drugačiji – naš naglasak bio je na mogućnosti djelovanja na same izvore problema i sve to na jedini ispravan način – cjelovito. Ono što smo uskoro shvatili je da smo takvim sadržajem uspjeli doprijeti do srca mnogih čitatelja koji su također bili „ispred svog vremena“. Iako je prava istina da su zapravo bili „u trenutku“.

Slavimo svako sutrašnje 'sada'

A taj trenutak je neprolazan jer je uvijek baš tu, sada, u nama. On je jedino što imamo i pokretač je naše unutarnje i vanjske promjene. Naša potreba za ravnotežom iskonska je i prirodna, a svaka neravnoteža koja nam se događa pogađa svaku našu cjelinu. A za cjelovitost – sve naše cjeline jednako su važne.

Naš put, put Sense i vas koji je podržavate, i u godinama koje slijede bit će usmjeren na sve karike potrebne za život u ravnoteži. Bit ćemo i dalje utočište i utjeha, inspiracija i pokretač promjena, medij kvalitetnih suradnika i priča koje čine razliku.

Bit ćemo i dalje magazin za ovaj trenutak „sada“ i svako sutrašnje „sada“.

Sretan nam zajednički 14. rođendan!

Sensa 166

Dar uz Sensu: 

dar sensa, konverzacijske kartice

Novi broj Sense prelistajte ovdje

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci