Sensa live intervju s Ingrid Divković

Večeras na našem Instagram profilu pogledajte live intervju s popularnom autoricom literature za samopomoć. Ingrid Divković i urednica Sense Izabela Vrtar pričat će o ljubavi, hrabrosti, prijateljstvu i (ne)ostvarenim željama

Večeras u 19 sati na našem Instagram profilu Sensa Hrvatska ugostit ćemo autoricu Ingrid Divković - ženu koja nas potiče da se zagledamo dublje u sebe i inspirira da preuzmemo konce života u svoje ruke!

Ingrid DivkovićNjezine knjige 'J..e li vas ego', 'Knjiga za divlju ženu' i 'Živi mi se' pomogle su nam da u sebi otkrijemo tajne zakutke koje smo putem zatomili te da dopustimo svjetlu da iziđe van. „Volim promjene, izazove, volim rast, upoznavanje sebe u različitim uvjetima i u različitim kulturama. Uvijek se vodim time da se ne želim jednoga dana probuditi i upitati se: ‘Ako si željela, zašto nisi probala? Tko te držao?’“, riječi su Ingrid Divković s kojom će večeras uživo na našem InstaStoryju razgovarati glavna urednica Sense Izabela Vrtar.

Pričamo o ljubavi, hrabrosti, prijateljstvu i neostvarenim željama, a ponajviše onim ostvarenima od kojih Ingrid nije htjela odustati, čak niti kada je bilo najteže. Sigurni smo da ćete biti inspirirani da i sami izađete iz nekih okvira koji su vas dugo sputavali.

Moglo bi vas zanimati i:

10 zdravih Ingrid Divković

Ingrid Divković: Kako sam postala pisac knjiga za samopomoć

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci