Sempl: Dođite na konferenciju medijskih trendova u Portorožu

Konferencija medijskih trendova Sempl okupit će u Portorožu oko tisuću gostiju, a predavanja više od 20 predavača iz regije i svijeta ponudit će uvid u buduće trendove, tehnologije i znanja potrebna za uspješniju poslovnu budućnost. Doznajte više o čemu se radi...

Kreativnost je ono što nas izdiže, što čini razliku, a to se najviše vidi danas kada je brendiranje i način na koji se istaknuti u digitalnom svijetu postao ono bez čega se ne može - kako u rastu popularnosti influencera na društvenim mrežama, tako i u velikim kompanijama koje za uspjeh moraju znati kako diferencirati, predstaviti i ponuditi svoj proizvod na sve većem tržištu.

Konferencija medijskih trendova Sempl koja se 23. i 24. studenoga održava u Portorožu, posvetit će se razvoju prijelomnih ideja, budućnosti oglašavanja, važnosti uporabe jezika i kreativnosti, ulozi digitalnog i utjecajnog marketinga te tehnološkoj transformaciji. Snaga konferencije je u kvalitetnim idejama i stručnjacima koji će predstaviti svoja znanja, ali i pružiti alate koji malim i velikim igračima na tržištu mogu pomoći da nađu 'glas za svoju priču'.

Među zanimljivim predavanjima, ističu se ona Susie Dent, britanske televizijske voditeljice i leksikografkinje koja će objasniti zašto je danas, više no ikada, važno da se svojim porukama uzdignete iznad prosjeka kako biste ostali zamijećeni kod potrošača. Francuski bloger Joe Le Pompe svojevrsna je medijska enigma jer na svom blogu objavljuje 'kopije' oglasa, tj. gotovo identične kreativne ideje koje ostavljaju pitanje 'je li riječ i o slučajnosti ili namjernom kopiranju'.

Taj odgovor uvijek ostavlja svojim pratiteljima, a na konferenciji će podijeliti svoja iskustva iz segmenta oglašavanja. Jamie Turner, autor bloga 60SecondMarketer.com predavač je od kojeg se mnogo može naučiti. Naime, ovaj govornik i pisac specijalizirao se za digitalni marketing tako da njegova predavanja vrve savjetima kako povećati prodaju i dobit. Među predavačima bit će i Nick Bicanic, redatelj i osnivač tvrtke RVLVR, jedan od najvećih vizionara u području mobilne tehnologije u Silicijskoj dolini, koji stvara priče uz pomoć virtualne i obogaćene stvarnosti.

Konferencija medijskih trendova Sempl okupit će u Portorožu oko tisuću gostiju, a predavanja više od 20 predavača iz regije i svijeta ponudit će uvid u buduće trendove, tehnologije i znanja potrebna za uspješniju poslovnu budućnost.  

Više o konferenciji potražite na web stranici www.sempl.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci