Sandra Drinčić održava u Zagrebu radionicu feng shuija

Feng shui nije čarobni štapić, kao što mnogi misle, nije korištenje ukrasnih figura, nije ni samo uređenje prostora, nego je kontrola energetskih tokova i njihovo usmjeravanje za dobrobit čovjeka, njegova života i poslovanja – otkriva Sandra Drinčić, diplomirana stručnjakinja za ovu drevnu kinesku filozofiju koja u zagrebačkom hotelu Aristos 27. 9. 2015. održava jednodnevnu radionicu

Usklađenje odnosa čovjek - prostor

Feng shui je usklađenost osobe s okolinom i prostorom u kojem boravi. Svuda oko nas postoji osnovna životna energija – či. Naučiti osjetiti i usmeriti či energiju da "radi" za nas – ključna je tajna u feng shui sistemu. Tako se koristi maksimalni potencijal životne sredine ili poslovnog prostora, nakon čega dolazi do poboljšanja života i poslovnog napretka.

"Druga stvar je usklađenje odnosa prostor – čovjek. Svaki čovjek ima svoju osobnu snagu, energiju i vibraciju, točnije, svoje biopolje. Njegovo stupanje u neki prostor treba biti uskađeno s energetskim frekvencijama prostora kako bi kvalitetno živio, iskoristio maksimalno svoje potencijale, bio motiviraniji i produktivniji", kaže Sandra Drinčić, međunarodna stručnjakinja za feng shui, vlasnica Centra za obrazovanje "Feng Shui Institut - Sandra Drinčić" u Beogradu i urednica časopisa Feng Shui tajne.

svijeća, lavanda sandra drinčić, feng shui

Program jednodnevnog seminara u Zagrebu 27. 9. 2015. u hotelu Aristos

Na jednodnevnom seminaru u Zagrebu 27. rujna 2015. Sandra Drinčić podučit će nas kako vladati energijama oko sebe ali u prvom redu, kako postati dobar dijagnostičar. Bez dobre dijagnostike nema ni dobrog liječenja.

Teme:
*svrha feng shui sistema (što postižemo počnemo li živjeti prema ovom sistemu)
*vladajuće energije oko nas i našeg prostora (tajne usklađivanja i vladanja njima)
*naš dom = naše tijelo (koji dijelovi prostora predstavljaju koje organe i zašto je to bitno)
*zdrav dom = zdrav život (tradicionalna kineska medicina i feng shui)
*zdravlje, emocije i financije u vašem domu (koja je najveća negativnost u prostoru i na koji aspekt se najviše odražava)
*gdje su financijske blokade u vašem domu (kako ih uočiti i odblokirati)
*aktiviranje financija (kako se izrađuje kutija za bogatstvo i što se s njom radi, značenje feng shui novčanika)
*srce doma i kako se ono aktivira (kao što osoba ima srce, tako i svaki prostor ima srce)
*postavi, aktiviraj i ostvari svoje želje (pano želja, bilježnica želja, pisanje pisma)
*aktiviranje točke sreće i snage u domu (točka sreće po stupnju kompasa za svaki horoskopski znak posebno, i kako se aktivira)
*osobni kua broj – izračunavanje po datumu rođenja (izračunavanje osobnog kua broja, odnosi s drugima, osobne dobre pozicije spavanja i sjedenja za uspješno poslovanje)
*Space Clearing – osnove pročišćenja energije u prostoru (brisanje memorije zidova i promjena frekvencije u prostoru)

"Moja predavanja i seminari sadrže konkretne teme i praktičan rad na sebi i na nacrtima svojih nekretnina. Uzaludno bi bilo potrošeno vrijeme a i novac ako dođete nešto naučiti i ne izađete iz tog prostora s velikim zadovoljstvom u sebi. Mnoga znanja sam stekla i tajne koje prenosim drugima, dokazala sam u praksi. Jedna od tajni kaže 'Blagoslovljen je onaj koji daje' pa tako i ja želim da bude na mojim predavanjima", kaže Sandra Drinčić koja svoju jednodnevnu radionicu feng shuija održava 27. rujna u zagrebačkom hotelu Aristos.

Više informacija: Karmen Jerković, centar.izvrsnosti@gmail.com i 098 9388 409

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci