SAMO UZ NOVI STORY! Kuponi za najpovoljniji ljetni shopping

NE PROPUSTITE! Novi broj časopisa Story donosi kupone za ljetni shopping s vrtoglavim popustima u trgovinama diljem Hrvatske! Ne propustite najpovoljniju kupnju od 9. do 15. lipnja uz 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – 40% popusta u subotu, 12. lipnja!

Ljetni Story Shopping Fest je stigao! Samo u časopisu Story od srijede, 9. lipnja, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do čak 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Najbolji izbor za kupnju uz časopis Story! Ovog lipnja odaberite komade iz bogate ponude Story Shopping Festa kojima ćete oplemeniti svoju garderobu, a stylinge pretvoriti u glavne teme razgovora. Lepršave haljine, majice šarenih dezena i modernih natpisa, lagane hlače u kombinaciji s modernim sandalama ili natikačama - na vama je da odaberete komade iz najnovijih ovosezonskih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima do čak 40%!

Story kuponi s popustima su iskoristivi od 9. do 15. lipnja i donose popust od 30% u preko 500 trgovina diljem Hrvatske.

PLUS! U subotu, 12. lipnja, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest - rezervirajte u kalendaru 12. lipnja 2021. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar!

Story_23-21_cover+kuponi-1200x900_PR(1)

Story kupone s popustima za kupovinu možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Hrvatske:

Armani Exchange

XYZ

XYZ Outlet

Armani Exchange Outlet

Superdry.

Sportina

Sportina Outlet

Superdry Outlet

Sport Vision

Champion

Ghetaldus Optika

ZAKS

The North Face

Buzz

Argentum

Yamamay

Top Sport

Imperial & Naf Naf

Centra / Centra mini / Moderato

Skiny

Naš dom

Navigare

Adidas

Tosca Blu

Gerry Webber

Camel Active

Galeb

The Core

Tommy Hilfiger

Seventy

Poche Paris

Undercolors of Benetton

United Colors of Benetton

Sisley

Models Fashion Store

Picard

Image Haddad

Kruna Mode (O’Neil / Garcia / Element / Kaporal Jeans)

Optika Kraljević

Nord / Armal

OVS Outlet

Triumph

Alizée

Optotim

Modiana

Novi Story donosi ekskluzivne fotografije s vjenčanja nogometaša Marka Pjace i njegove odabranice Marije Pavičić. Više o ovoj emotivnoj modernoj bajci pročitajte ovdje.

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci