Samo uz Elle – Borboleta narukvica u ekskluzivnom paketu!

S novim brojem magazina Elle upustite se u modnu avanturu i ove sezone testirajte najluđe trendove i printove! Potražite kolovoško izdanje na svim kioscima, a ne propustite i ekskluzivni ljetni paket Elle s trendi narukvicom by Borboleta po cijeni od 59,90 kuna!

Svaka je stranica kolovoškog Ellea mala posveta ljetnom hedonizmu, slobodi i slijeđenju svog sna. Pročitajte ekskluzivni intervju s njemačkom manekenkom i bivšom Victorijinom anđelicom Vanessom Breuer koja je betonsku džunglu New Yorka i Sidneya zamijenila prašnjavim puteljkom koji vodi do njezinog imanja u selu Sant Joan na Ibizi. Otkrijte zašto se iz velegrada odlučila preseliti na selo i je li otočki život onako idiličan kao što ga zamišljamo.

elle 1

Vanessa je ljubiteljica ženstvenog i romantičnog boho modnog stila koji je svoj procvat doživio krajem šezdesetih kad su se mladi iz čitavog svijeta slili u San Francisco, a to je ljeto davne 1967. ušlo u povijest kao „Ljeto ljubavi“, kad je svijet preplavio hippie val. Dotična dekada, baš kao i one koje slijede, bile su iznimno modno inspirativne pa u shopping rubrici donosimo ljetni modni vremeplov iz 60-ih, 70-ih i 80-ih.

elle 2

Novi broj vrvi inspirativnim ženama: pročitajte intervju s Elmom Tataragić, selektoricom glavnih natjecateljskih programa Sarajevo Film Festivala, te Antoniom Matković Šerić, pjevačicom grupe Pavel čija je nova pjesma „Bijela jedra“ veliki ljetni hit. Ljeto je savršeno godišnje doba, a plaža savršeno mjesto da „uronite“ u Elleov odlomak iz knjige koja je upravo objavljena, a koja će bez sumnje podići veliku prašinu: riječ je o „Svjedočanstvima“ Margaret Atwood, nastavku hita „Sluškinjina priča“. Dobrodošle natrag u Gilead! U kolovoškom Elleu očekuje vaš pregršt zanimljivih tema – o neuspjehu kao suvremenom fetišu te gender neutral modi koja je pokorila svijet i natjerala nas da se zapitamo zašto je društvo tolerantnije prema ženskom preuzimanju maskulinih konvencija negoli prema muškom prihvaćanju elemenata konvencionalne “ženstvenosti”.

elle moda

Donosimo i pregled najzanimljivih filmova i glazbenih albuma koje ne smijete propustiti ove sezone, dok modne i beauty rubrike kao i uvijek vrve aktualnim fashion trendovima koje vrijedi testirati.

Elle i ovog ljeta donosi ekskluzivan paket s narukvicom Borboleta! Odaberite između dva modela: klasičnu kombinaciju - leptir u zlatnoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju - leptir u plavoj boji na plavom koncu. Požurite na kioske jer jedinstveno izdanje Elle x Borboleta paketa po cijeni od 59,90 kuna je u ograničenim količinama!

elle cover

Potražite novi Elle na svim kioscima od 20. srpnja i ekskluzivni ljetni paket EllexBorboleta! Elle – ljepota je unutra!

Jasmina Rodić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci