Retreat u srpnju na Sljemenu: Zvuk obilja

U Snježnoj kraljici na Sljemenu ovaj se mjesec održava se jako zanimljiv retreat koji vam može pomoći da otklonite blokade prema obilju i otvorite se bogatstvu koje živi u svima nama. Tri stručnjaka udružila su se da vam u tome pomognu, a sve se odvija u predivnom okruženju, u prirodi. Iskoristite 20. i 21. srpnja 2019. i procvjetajte!

Postanite svjesni prirode novca

Svi razmišljamo o novcu, egzistenciji, boljem životu, troškovima koje trebamo podmiriti, ugodi, ali i ulaganjima za bolji život. Iako mnogi nerado govore o financijskoj slobodi, jer ta tema donosi opterećenje, ključno je da osvijestimo ulogu novca u našem životu i oslobodimo se ograničavajućih uvjerenja koja nas sputavaju na putu do obilja.

O novcu možemo govoriti na više načina i iz različitih kutova, no obilje je puno širi pojam i uključuje sve aspekte života, od ljudske, preko intelektualne do financijske imovine. Ljudska imovina uključuje sve vezano za našu obitelj, zdravlje, sposobnosti, odnose, moral i vrijednosti. Intelektualna se odnosi na naše vještine, talente, obrazovanje, životna iskustva, reputaciju i mudrost, dok financijska imovina uključuje novac, vrijednosnice, nekretnine i sve ostalo što se može smatrati materijalno vrijednim.

Procvjetajte!

Na retreatu Zvuk obilja govorit će se o svim aspektima života, od praktičnih ekonomskih zakonitosti, tržišnih okolnosti pa do duhovnih principa po kojima funkcionira život. Retreat će vas opustiti, dati vam novi pogled na obilje, otpustiti blokade i omogućiti vam da živite blagostanje kakvo ste oduvijek priželjkivali.

Sve to će se događati u predivnom okruženju, u prirodi, s pozitivnim i svjesnim ljudima. Za radost života je tako malo potrebno, zato iskoristite ova dva dana u srpnju, oslobodite obilje koje je oduvijek živjelo u vama i procvjetajte.

Retreat se održava 20. i 21. srpnja 2019. godine od 10.00 do 15.00, uz sljedeće teme:

  • Svjesnost o novcu: Što je obilje? (dr. sc. Elvira Mlivić Budeš)
  • Zašto ne vidimo koliko smo sposobni? (Adela Franceković)
  • Zahvalnost, moja priča o razvoju i obilje (Dragan Petrović)
  • Kako bolje naplatiti svoja znanja i vještine (dr. sc. Elvira Mlivić Budeš)
  • Meditacija za obilje (Adela Franceković)
  • Kako kreativnost i slobodno izražavanje utječe na obilje (dr. sc. Elvira Mlivić Budeš)
  • Anđeosko vodstvo za obilje (Adela Franceković)
  • Meditacija za izlazak iz zone komfora i uspjeh bez granica (Adela Franceković)

Retreat se održava u Snježnoj kraljici na Sljemenu, a za sudionike je organiziran prijevoz (potrebno je naglasiti kod prijave). Sponzor prijevoza je CARWIZ rent a car.

Kotizacija za sudjelovanje u programu u subotu iznosi 350 kuna, a za sudjelovanje na oba dana iznosi 500 kuna. U iznos kotizacije je uključen vegetarijanski ručak.

Kontakt za sve informacije: zenska1stvar@gmail.com ili 00385 91 170 8085

Organizator je Centar znanja i uspjeha, a medijski pokrovitelji su: Liderice.eu, She.hr i Sensa.hr

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci