Relax Weekend za prijateljice

Pridružite se trećem u nizu opuštajućih i inspirirajućih vikenda za žene pod nazivom “Relax Weekend za prijateljice” koji će se održati 6. - 8. prosinca 2019. godine u Lovranu. Ovoga puta u sasvim drugačijem razdoblju godine, u čarobno vrijeme Adventa na Kvarneru...

“Relax Weekend za prijateljice” osmišljen je kao retreat program na kojem ćete proći kreativnu i stvaralačku Heal Your Life® radionicu “Manifestiraj svoju 2020. godinu”, opustiti se uz meditacije i vježbe disanja, te uživati u wellness trenucima, ispraćajući na taj način 2019. godinu i dočekujući spremno 2020. godinu.

Za ovogodišnje mjesto opuštanja odabrana je Villla Astra u Lovranu, koja s Casom Oraj čini jedinstveni prirodno energetski sistem visoke frekvencije, te predstavlja tihu oazu zdravog življenja na Opatijskoj rivijeri okruženoj prirodnom ljepotom i jedinstvenom klimom Kvarnerskog zaljeva.

Program s potpisom domaćina Vjeke Martinka “One with Nature – One with Life” savršeno se uklopio u priču stvorenu da nam omogući da živimo svoj život punim potencijalom.

Lovran villa

Vikend posvećen vama

Koliko ste se puta zapitali: Imam li dovoljno energije? Jesam li zadovoljna svojim životom? Živim li u skladu sa sobom i ljudima oko sebe? Nosim li u sebi odnos sa božanskim? Živim li u sadašnjem trenutku?

Upravo ovaj opuštajući vikend pomoći će vam da se posvetite sebi, opustite svoje tijelo, svoj duh i svoj um, i dobijete uvide u odgovore na ova pitanja te doživite dublju dimenziju života za koju često nemamo vremena u svakodnevnom stresnom životnom tempu.

sauna1

O prelijepom Lovranu

Lovran je dobio ime prema lauriani, lovorovom stablu koje je simbol preobraženja i vječnog života. Značenje svog imena duguje legendi o Apolonu i Dafne, djeci grčkih bogova koje razdvojiše zle Kupidove strelice. Dafne je bježala od Apolonove ljubavi i bila preobražena u drvo lovora. Unatoč tomu, Apolon se zakleo na vjernost te se, kako zabilježi Ovidije, od tada započeo odijevati u lovor. “Budući da sam ja vječno mlad, ni ti, zimzeleno lišče, nikada nećeš izblijedjeti.”

Prije stotinu godina talijanski je plemenitaš Nicolo Guerra stigao u Lovran. Njegovo prezime znači rat, ali on je u Lovranu pronašao mir. Dok se jednom u zavjetrini Učke skitao od Opatije prema Lovranu, otkrio je neku energiju i odlučio izgraditi neogotičku ljepoticu, današnju Villu Astru. Kao prije njega venecijanski velikaši i bečki građani, bacio je pogled na Kvarnerski zaljev, duboko udahnuo i osjetio čarobni miris lovora.

Danas, Nicolo Guerra ima svog prirodnog nasljednika u Vjeki Martinku, našem sjajnom domaćinu, koji je prešao dug put od karijere do poziva. Obnovivši upečatljive građevine, tu je pronašao svoj mir, a njegovi gosti vračajući se svaki puta iznova, u Lovranu nalaze uvijek zeleno stablo preobraženja.
Tema vodilja bile su mu tradicija i baština, prijateljstvo i kreativnost. Preobražavajući prostor, naš domaćin i sam je bio preobražen.

U ovom poslu, njegovoj ljubavi i zanosu, naučio je da održivi posao i odgovorno življenje zavise od otvorenih očiju, uma i srca. Naučio je kako povezati staro i novo, sadašnjost i budućnost, rad i svoje biće kako bi preobražaj ovog mjesta i njegovog života mogli dovesti do preobražaja njegova posjetitelja, gosta i prijatelja. On i dalje uči i prenosi drugima kako proširiti svijest, postići jasnoću u životu i dohvatiti naš najveći ljudski potencijal.

Njegov poriv je da svaki gost u hotelu Villa Astra osjeti preobražaj, a moto mu je da svaki posjetitelj koji dođe, dođe kao gost, a ode kao prijatelj.

Lovran sobe

Otkrijte svoje unutarnje vodstvo

I upravo zato će se ovaj “Relax Weekend za prijateljice” održati upravo na ovom predivnom mjestu preobraženja, koje nam je, u ovoj našoj prebrzoj svakodnevici doista najpotrebnije, zar ne? I zato dođite i otkrijte svoju inspiraciju, kreativnost, unutarnje vodstvo, snagu i novu energiju života. Nakon ovog opuštajućeg vikenda u ugodnom društvu otići ćete kao prijatelji domaćina, destinacije i nekog neobjašnjivog osjećaja promjene!

Relax weekend za prijateljice" aranžman uključuje:

• Heal Your Life radionicu “Manifestiraj svoju 2020. godinu” sa svim uključenim materijalima
• Opuštanje, vježbe disanja i meditacije
• 2 noćenja s punim pansionom (večera u petak navečer, doručak, ručak i večera u subotu, vikend završava doručkom u nedjelju)
• Piće dobrodošlice
• Astra strukturirana i vitalizirana voda
• Učka čaj, neograničeno
• 1 x 30 min 3u1 Saune po osobi
• 1 x izlet Casa Oraj (labirint, antička špilja)
• 1 x GDV Camera (Bio-Well) sken po osobi

Lovran vila


Kome je namijenjena radionica?

• otvorena je svima – iskusnima i početnicima
• ako želite iskusiti nova iskustva, druženje s pametnim i veselim ženama
• ako želite upoznati svoje tijelo, svoju snagu i svoje emocije
• ako težite svom unutarnjem miru
• ako osjećate da je došlo vrijeme da napokon upoznate tko ste vi zaista i da se spojite sa sobom
• ako želite osvijestiti što doista želite
• otkriti i otkloniti moguća vjerovanja, uvjerenja i blokade ostvarivanja želja
• vizualizirati i manifestirati svoju želju
• ako želite osjetiti ljepotu meditacije, opustiti se i osvijestiti svaki dah i postignuti unutarnji mir

Lovran sobe1


* Heal Your Life® radionica “Manifestiraj svoju 2020. godinu” po prvi puta će se provesti na ovom Vikendu te ćete imati čast prisustvovati ovoj originalnoj radionici po HYL licenci. Radionica će vam pomoći da otkrijete najdublju tajnu svog bića – svoju životnu strast i svrhu, osvijestite uvjerenja koja vas zaustavljaju, naučite kako kreirati savršene afirmacije koje će hraniti vaš san, razvijete povjerenje i vještine koje će vas poticati da krene naprijed, iskusite snagu, podršku i inspiraciju te osjetite i doživite praksu umjetnosti življenja u vašim snovima preko vizualizacije.

Ono što naučite na ovoj radionici, moći ćete na jednostavan način primijeniti i sami kod kuće, kada god se nađete u situaciji da vam se želja ili postavljeni cilj ne ostvaruju.

vikend lovran

Za više informacija i prijavu posjetite:
https://mirjanapetko…­end-za-prijateljice/, pošaljite mail na: info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci