Radionica ženske mudrosti na Sensa danu

Ako ste trudnica, spremate se na trudnoću ili ste majka, i želite probuditi, osvijestiti ili osluhnuti duboku mudrost koju nosite u sebi, ne propustite radionicu "Mudrost žene - trudnoća, porođaj i majčinstvo" koju će održati Kristina Vidaković, HypnoBirthing childbirth educator, porođajna edukatorica (u prvoj generaciji) ERASMUS+ 3P programa i postpartum doula educirana prema Newborn Mothers, u sklopu Sensa dana, od 10 do 11 sati u Zelenom kutku

Za svaku ženu porođaj je trenutak u kojem je ona istovremeno najranjivija i najsnažnija u životu. To je trenutak koji rađa novi život, ali i trenutak koji rađa majku. Kada je žena smirena iznutra, spremna s povjerenjem prepustiti porođaj svom tijelu i svojoj bebi, osluškujući vlastitu intuiciju, njeno tijelo savršeno točno zna kako roditi.

Kristina Vidaković, HypnoBirthing childbirth educator, porođajna edukatorica ERASMUS+ 3P programa i postpartum doula educirana prema Newborn Mothers, kroz svoj individualni i grupni rad pomaže trudnicama upravo u tome - da otpuste strahove koji se izdignu kroz trudnoću, osvijeste svoje tijelo i povežu se s bebom, maternicom i unutarnjom snagom koju svaka žena nosi u sebi.

Uz njenu pomoć, nježnim tehnikama disanja, vizualizacije, meditacije i samohipnoze, trudnice stječu životne alate za pronalazak mira u sebi koji im u trenutku porođaja pomažu da ostanu smirene i opuštene te s potpunim povjerenjem prepuste porod svom tijelu i svojoj bebi. Također uče kako da brzo pronađu mir u ponekad intenzivnim prvim danima majčinstva.

Kristina će na našem Sensa danu najprije održati kratko predavanje s holističkim pogledom na trudnoću, porođaj i majčinstvo, te se osvrnuti na put kroz trudnoću, intuiciju i poruke tijela, koje žena može čuti jedino kada je iznutra mirna. Odgovorit će na pitanja - Što je porođaj za ženu i njena transformacija u majku, te kakvu ulogu ima stres na trudnoću, porođaj i dane majčinstva, a kako tijelo reagira kada je žena opuštena i smirena.

Potom ćete, zajedno s Kristinom, moći iskušati nježne tehnike disanja koje vas brzo mogu vratiti u stanje mira i opuštenosti i vrlo su korisne za porođaj, u prvim danima majčinstva i u svakodnevnom životu. Naučit ćete kako se povezati sa svojim tijelom, s maternicom i bebom. A za kraj se možete nježno opustiti i osnažiti uz vođenu meditaciju.


Više na: ziviastudio.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci