Radionica usklađivanja s energijom Zemlje

U Nuvens yoga centru u Zagrebačkoj 156B u Zagrebu, u četvrtak, 5.12. od 18.30 - 21.00 sat održat će se radionica na kojoj možete, kroz praktičan rad, naučiti kako otpustiti pozitivan naboj koji skupljamo preko dana od razne elektroničke opreme, stresa, zagađene okoline usklađivanjem vaše energije sa Zemljinom

"Put od tisuću milja započinje jednim korakom“ – stara kineska poslovica

Prve korake napravili smo hodajući bosi, jer posve je prirodno da naša stopala dodiruju površinu Zemlje. Na taj način se povezujemo s bliskom energijom svete Zemlje. Ljudi su oduvijek sjedili na zemlji, ležali i spavali na tlu, hodali u laganoj kožnoj obući ili bosih nogu. I danas kad hodamo bosi na plaži po pijesku i kamenju osjećamo se dobro i lagano, naravno nakon početnog privikavanja stopala na različite teksture od obuće koju nosimo.

Danas i moderna istraživanja dokazuju da kontakt bose kože stopala na tlu stvara promjene u fiziologiji ljudskog tijela i organizma. Između ostalog smanjuju se upale i ublažavaju bolovi, povećava se energija, diže kvaliteta sna, pozitivno se utječe na živčani sustav, smanjuje stres itd.

Na radionici „Uzemlji se i ti“ moći ćete kroz praktičan rad naučiti kako otpustiti pozitivan naboj koji skupljamo preko dana (od razne elektroničke opreme, stresa, zagađene okoline) usklađivanjem vaše energije sa Zemljinom.

Bez obzira koji god duhovni put ćete izabrati ili ste već odabrali, uvijek možete koristiti ovu metodu za čišćenje i usklađivanje svoje energije, te uspostavljanje balansa sa Zemljinom energijom.

Dvosatna radionica održat će se u četvrtak, 05.12.2019. od 18:30 sati. Ponesite udobnu odjeću, bočicu vode. Možete biti u čarapama ili bosi, kako vam odgovara.

Prijave i informacije na: mail: info@nuvens.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci