Radionica Skinfinity za zdravlje i ljepotu kože nakon sunčanja

Ljeto nam je, čini se, konačno stiglo u svom punom sjaju i sunčanih dana će biti sve više. A s njima, naravno, dolaze i odmori uz more ili drugdje u prirodi gdje smo veći dio dana izloženi suncu. Mirela Ilenić, direktorica prve hrvatske premium kozmetike Skinfinity, na Sensa danu u nedjelju 9. 6. u Maksimiru, u 15.30 u Zelenom kutku upoznat će nas s proizvodima koji obnavljaju kožu nakon izlaganja suncu i ističu njen sjaj i lijepu preplanulost

Mirela Ilenić, direktorica prve hrvatske premium kozmetike - Skinfinity

Mirela Ilenić, direktorica prve hrvatske premium kozmetike - Skinfinity

Uživanje na suncu nezaobilazan je dio svakog godišnjeg odmora. Čak i ako se veliku većinu vremena držimo podalje od jakog sunca i uživamo u hladovini koju stvara mediteransko bilje ili šareni suncobran, omiljene ljetne aktivnosti poput kupanja i istraživanja novih gradova povećavaju količinu vremena u kojemu smo izloženi suncu. 

Stoga su proizvodi za njegu nakon sunčanja sve popularniji.

Najčešće u obliku kreme, gela ili losiona, proizvodi za njegu kože nakon sunčanja daju joj prijeko potrebnu regeneraciju i hidrataciju. Nerijetko, na koži stvaraju učinak hlađenja koji donosi trenutno osvježenje nakon cijelog dana provedenog na plaži ili na vrućim gradskim ulicama. Osim toga, važno nam je zadržati i preplanulost.

Dva proizvoda s jednostavnom recepturom i provjerenim sastojcima možete i sami pripremiti.

Prema uputama direktorice prve hrvatske premium kozmetike - Skinfinity, Mirele Ilenić, uživat ćete u njezi kože u ljetnom periodu. Karite maslac kao sastojak proizvoda poslije izlaganja suncu obnovit će vašu kožu, a čestice zlatnog praha u suhom ulju naglasit će boju vaše kože, te je učiniti sjajnijom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci