Radionica Nikole Žuvele '4 kvadranta': Osnažite svoj slabi kvadrant u odnosima

Sensin stalni suradnik, stručnjak za jyotish Nikola Žuvela, u subotu 30. rujna 2018. održava vrlo zanimljivu radionicu koja vam može značajno poboljšati odnos s partnerom. Otkrijte o čemu se radi...

Radionica 4 kvadranta vodi nas upoznavanju četiriju elementa ili funkcija svijesti, a temelji se na Jungovoj terapiji i jyotishu, kroz koji se točnije određuje slabija funkcija. Onu funkciju koju ne koristite, projicirate na partnera, on vam je nesvjesno ne daje i to postaje temelj nerazumijevanja u odnosu. Ukratko, tražite od njega funkciju koju zapravo morate osvijestiti u sebi i ojačati.

Na radionoci ćete upoznati koji su to kvadranti, a onda, kada detektiramo koji kvadrant ne funkcionira, dobivate tehnike koje ga jačaju.

U prvom dijelu radionice upoznajemo se s četiri kvadranta. Nakon toga kroz vašu natalnu kartu određujemo koji kvadrant ne funkcionira i kako se on manifestirao u vašim vezama, a onda radimo na konkretnim tehnikama koje vam pomažu da svoju funkciju ojačate i na taj način smanjite ljutnju i predrasude prema partneru, što donosi poboljšanje odnosa i bolje ponašanje partnera prema vama.

Radionicu vodi stručnjak za jyotish Nikola Žuvela, a održava se u subotu 30. rujna 2018. od 12 do 16 sati. Za sve ostale informacije i prijavu javite se na nikola@vedski-jyotish.net ili mobitel: 098 767 428

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci