Radionica 'Mir, obilje i zdravlje' - razvijanje zdravog natjecateljskog duha

Gotovo svaki čovjek ima ugrađen program za pobjeđivanje, što je većini jedan od najjačih motivatora. Uvijek se želimo natjecati s nekim i nečim, i time nekome nešto dokazati i „pokazati“. U trenutku kada se krenemo natjecati sami sa sobom i dokazivati se sebi, shvatit ćemo koliko toga možemo postići a da nismo bili ni svjesni. Život nam tada postaje zanimljiv sportski teren, a rezultati pristižu svakog dana...

Uvijek treba raditi na tome da zadivimo sami sebe, a ne druge, jer se radi o našem životu. Ako bolje razmislimo, nije to nikakva filozofija. Naša je zadaća da u svoj život unesemo natjecateljski duh i dokažemo se sami sebi.

Na radionici radimo na tome da se otvorite prema stvaranju natjecateljskog duha unutar sebe. Naučit ćete kako krenuti tim putem i ostati na njemu.

Za natjecanje nismo ni premladi ni prestari, nismo preslabi, niti su bitni spol, vjera… Za takvu vrstu natjecanja smo uvijek... idealni.

Radionica je namijenjena svima koji se osjećaju spremni poduzeti korake prema promjeni svog života na bolje, jer promjena je uvijek moguća.

Radionicu vodi Janko Razumić koji ima dugogodišnje iskustvo na polju energetskog iscjeljenja kroz individualne tretmane, te na području iscjeljenja pomoću ljekovitog bilja.

Mjesto održavanja: Centar Relax Kids 4 All, Zagreb, Kukuljevićeva 15 (Britanski trg)
Datum i vrijeme održavanja: Petak 20. 9. 2019.  17:30-20:30h
Prijaviti se možete putem e-maila: energijaibilje@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci