Radionica: Kao koja božica volite?

U nedjelju 28. listopada od 12 do 15.30 sati stručnjak za jyotish Nikola Žuvela održava radionicu 'Naučite voljeti kroz arhetipove boginja'. Evo što vas na njoj očekuje...

Na radionici ćete naučiti kako božice u podsvijesti, kao obrasci ponašanja, kreiraju način na koji volimo te uz pomoć jyotisha odrediti koja je božica trenutačno aktivirana u vašem životu. Božice kao ženski arhetip određuju ženi mnoga ponašanja. Primjerice, kad Ana kaže: "Ja sam neovisna", možda ne razumije da je božica Artemida, odnosno mnoga ponašanja u njenom životu bit će određena unaprijed programiranim ponašanjem Artemide.

Osim uvida koja božica ili arhetip djeluje na vas, na radionici ćete naučiti tehnike kako se nositi s određenim ponašanjem koje vam stvara probleme u odnosima a da toga možda niste ni svjesni.

Voditelj: Nikola Žuvela završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina bavi se savjetovanjem i terapijama. Temom odnosa bavi se zadnjih 27 godina kroz Jungovu psihoterapiju, objavljivanje članaka i knjiga, individualne i grupne konzultacije te jyotish savjetovanja.

Za sve ostale informacije i prijavu javite se na nikola@vedski-jyotish.net ili mobitel: 098 767 428

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci