Radionica Deprogramiranje odnosa u Zagrebu

U subotu, 8. prosinca 2018. od 12.30 do 16.30 sati, u Zagrebu, Jaruščica 7, stručnjak za jyotish Nikola Žuvela održat će radionicu Deprogramiranje odnosa. Cilj joj je razviti pozitivne obrasce koji nam omogućavaju stvaranje skladne i sretne veze. Radionica je nastala na temeljima psihologije C. G. Junga i metoda istočne filozofije koja se koriste u novim psihoterapijskim pravcima

Skladna i sretna veza

Život u suvremenom društvu naizgled je lagan, no zapravo je prožet mnogim suptilnim pritiscima zbog kojih patimo i ne osjećamo se dobro. Obrazovanje i odgoj ključ su formiranja naših stavova zbog kojih imamo i najviše problema kako na poslu tako i u odnosima. Cilj ove metode jest otkriti obrasce koji nas ograničavaju u odnosima te razviti pozitivne koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze.

Radionica se sastoji od dva dijela. Prvi dio radionice je teorijski i u njemu se govori o podsvjesnim mehanizmima koji aktiviraju prekide i nezadovoljstvo, a u drugom se dijelu bavimo vašim podsvjesnim mehanizmima pomoću Jungove metode - praktičnim radom, odnosno tehnikama koje služe za rad na emocijama. Radi se o nekoliko tehnika koje se rade svaki dan kako bi se mogli svakodnevno afirmirati oni dijelovi osobnosti koji utječu na kvalitetu veze.

Na radionici ćete naučiti:

1. dijagnosticiranje emocionalnih blokada

2. metodu izmjene i postavljanje novih obrazaca u podsvijesti

3. metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore

4. metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu.

Radionica traje četiri sata.

O predavaču

Nikola Žuvela završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina bavi se savjetovanjem i terapijama. Temom odnosa bavi se kroz Jungovu psihoterapiju, objavljivanje članaka i knjiga, individualne i grupne konzultacije te jyotish savjetovanja.

Prijave na broj mob: 098 767 428 ili mail: nikola@vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci