Radionica 'Deprogramiranje odnosa' Nikole Žuvele

U subotu 28. siječnja 2017. u Zagrebu (Jaruščica 7) stručnjak za jyotish Nikola Žuvela održat će radionicu Deprogramiranje odnosa. Cilj joj je razviti pozitivne obrasce koji nam omogućavaju stvaranje skladne i sretne veze. Radionica je nastala na temeljima psihologije C. G. Junga i metoda istočne filozofije koja se koriste u novim psihoterapijskim pravcima

Skladna i sretna veza

Život u suvremenom društvu naizgled je lagan, no zapravo je prožet mnogim suptilnim pritiscima zbog kojih patimo i ne osjećamo se dobro. Obrazovanje i odgoj ključ su formiranja naših stavova zbog kojih imamo i najviše problema kako na poslu tako i u odnosima. Cilj ove metode jest otkriti obrasce koji nas ograničavaju u odnosima te razviti pozitivne koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze.

Radionica se sastoji od dva dijela. Prvi dio radionice je teorijski i u njemu se govori o podsvjesnim mehanizmima koji aktiviraju prekide i nezadovoljstvo, a u drugom se dijelu bavimo vašim podsvjesnim mehanizmima pomoću Jungove metode - praktičnim radom, odnosno tehnikama koje služe za rad na emocijama. Radi se o nekoliko tehnika koje se rade svaki dan kako bi se mogli svakodnevno afirmirati oni dijelovi osobnosti koji utječu na kvalitetu veze.

Na radionici ćete naučiti:

1. dijagnosticiranje emocionalnih blokada

2. metodu izmjene i postavljanje novih obrazaca u podsvijesti

3. metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore

4. metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu.

Prijave na broj mob: 098 767 428 ili mail: nikola@vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci