Prva knjiga Marise Peer prevedena na hrvatski: Izgradite vrhunsko samopouzdanje

Glavni preduvjet za uspjeh u najvažnijim područja života, od odnosa i karijere do unutarnjeg zadovoljstva, jest samopouzdanje, kaže Marisa Peer, jedna od najboljih britanskih terapeutkinja. U knjizi 'Vrhunsko samopouzdanje', koja je upravo prevedena u nas, vodi vas kroz svoj dokazano djelotvoran program koji gradi samopouzdanje, vjeru u sebe i tako trajno poboljšava život...

Sretniji i samopouzdaniji

Želite li se riješiti tjeskobe? Želite li ostvariti ciljeve i poboljšati SVE odnose u svom životu? Glavni preduvjet za uspjeh u najvažnijim područja života, od odnosa i karijere do unutarnjeg zadovoljstva, jest samopouzdanje.

U knjizi Vrhunsko samopouzdanje Marisa Peer vodi vas kroz svoj dokazano djelotvoran program koji gradi samopouzdanje, vjeru u sebe i tako trajno poboljšava život. Knjiga Vrhunsko samopouzdanje pomoći će vam da istinski zavolite sebe, oslobodit će vas autodestruktivnih misli i ponašanja te potaknuti na sretan i inspirativan život.

Deset koraka prilagođenih vašim potrebama

Marisin program sastoji se od deset koraka i obraća vam se na osobnoj razini, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama. Njezin moćan hipnotički pristup, zajedno s najmodernijim funkcionalnim metodama, jamči vrhunske rezultate samim čitanjem ove knjige. Višestruko provjeren i dokazan u praksi, njezin program pomoći će vam da trajno i bez napora izgradite čvrsto samopouzdanje.

Vrhunsko samopouzdanje prirodno je stanje s kojim smo došli na ovaj svijet. Međutim, socijalizacija i nametanje društvenih normi, te niz usvojenih programa i paradigmi, uspjeli su potisnuti većinu te prirođene hrabrosti, vjere u sebe i samopoštovanja. Ova knjiga vratit će vam sigurnost, vještinu ugodnog življenja i ljubav prema sebi.

Više na www.alternativainformacije.com

knjiga

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci