Pridružite se besplatnom uvodnom online treningu s Bruceom Liptonom

Istraživanja Brucea Liptona dokazuju da naš život ne određuju geni već je naša svijest ta koja utječe na naše gene. Prijavite se ovdje za novi online trening i doznajte najnovije spoznaje o svojstvima i funkcijama gena

Možemo li sudbinom smatrati naš izgled, smjer u kojem se razvija vaše zdravlje ili uvjete koji su oblikovali našu osobnost? Vjerujete da genetska predispozicija uvjetuje naše živote? Pridružite se na besplatnom uvodnom online treningu s Bruceom Liptonom i saznajte zašto geni ne određuju vaš život, već vi sami možete kontrolirati svoje gene i samim time svoju fizičku stvarnost.

Laboratorijska istraživanja dr. Brucea Liptona poljuljala su mnoga stajališta koja je znanstveni svijet imao o genetici i tome da geni kontroliraju razvoj stanica, tkiva, organa, tijela, bolesti i dr. Nasuprot tome, posljednja znanstvena istraživanja pokazuju da je manje od 1 % bolesti zapravo povezano s genetikom. No, odakle dolazi ostalih 90 % bolesti? Rad Brucea Liptona postavio temelje za razvoj potpuno novih znanstveni grana poput epigenetike koja objašnjava odakle dolazi ovih 90 % “negenetskih bolesti”.

Saznajte zašto nismo žrtve naše genetike i onoga što biokemijski nasljeđujemo od naših rođaka. Prijavite se za novi online trening i naučite kako promijeniti svoju biologiju te izmijeniti svoju genetsku aktivnost samim načinom na koji živimo i percipiramo okolinu, svijet i život.

U potpunosti besplatno i sinkronizirano na hrvatski jezik.

Besplatni uvodni online trening s Bruceom Liptonom kreće 7. rujna, a prijaviti se možete ovdje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci