Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i osvojite knjigu Stephena Hawkinga

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i uz jedan broj gratis darovat ćemo vam izuzetnu knjigu velikog znanstvenika Stephena Hawkinga

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i uz jedan broj gratis darovat ćemo vam izuzetnu knjigu velikog znanstvenika Stephena Hawkinga Kratki odgovori na velika pitanja u izdanju V.B.Z.-a.

Tijekom cijele svoje veličanstvene znanstvene karijere svjetski poznat britanski fizičar i kozmolog Stephen Hawking trudio se širiti naše razumijevanje svemira i razjasniti neke od njegovih najvećih misterija. Iako ga je znanstvenoistraživački rad o crnim rupama, imaginarnom vremenu i višestrukim povijestima vodio u najudaljenije dijelove svemira, Hawking je čvrsto vjerovao da znanost može i treba poslužiti za rješavanje problema na našem planetu. I upravo sada, kad se suočavamo s mogućim katastrofalnim promjenama na Zemlji – poput klimatskih promjena, sve oskudnijih prirodnih resursa pa do izazova, čak i prijetnji, koje nam donosi razvoj umjetne inteligencije – Stephen Hawking u svojoj posljednjoj knjizi svoju pozornost skreće upravo na najbitnija pitanja koja se tiču budućnosti ljudskoga roda!

kratki odgovori prednja

Cijena godišnje pretplate iznosi 352 kune! Vrijednost  dara je 139,00 kuna.

Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr.

Za digitalno izdanje, pojedinačno ili u obliku pretplate, javite se pozivom na 01/4444 998 ili slanjem e-maila na digitalnapretplata@adriamedia.hr.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci