Pretplatite se na National Geographic Hrvatska!

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i uz jedan broj gratis dobit ćete na dar izvrsnu monografiju Mediteranski armerun, autora Stipe Suraća i Brune Ćurka

Mediteranski armerun je simboličan prostor drevne povezanosti morskih i uzobalnih bića, mirisnog bilja i krajobraza s običajima i svakodnevnim poslovima Mediteranaca.

U Armerunu je 50 amblematskih tema mediteranske ikonografije začinjenih mitovima starih libara sa 167 unikatnih fotografija. Sve je povezano interaktivnom kartom Jadrana pa kroz igru pitalica otkrivajte pojmove, a kroz GPS koordinate ili QR kodove otkrijte lokacije snimljenih fotografija i upišite ih u kartu.

Izvorno dizajniranu kartu možete potom izvjesiti na zid kao uspomenu na ovu jedinstvenu mediteransku avanturu. Uz 50 letera doktora filozofije Brune Ćurka i 167 litrata Stipe Suraća, dugogodišnjeg fotografa hrvatskog izdanja National Geographica, zaplovite Jadranom na suvremenu potragu za “blagom“ uz ovaj originalni spoj leksikona, zabave i digitalne tehnologije.

Vrijednost dara je 250 kuna. Količina darova uz pretplatu je ograničena.

Pretplata-armerun

CIJENA GODIŠNJE PRETPLATE IZNOSI 352 KUNE, u što je uključen jedan broj gratis!

Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr.

Za digitalno izdanje, pojedinačno ili u obliku pretplate, javite se pozivom na 01/4444 998 ili slanjem e-maila na digitalnapretplata@adriamedia.hr.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci