Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam KOFER. mirisnu svijeću i čaj Red Hot Ginger Tea

Najbolji način da upotpunite svoj prostor, uživate svim osjetilima ili, zašto ne, s novim frajerom započnete fora razgovor na temu što se krije u limenci imena Abso-fucking-lutely! Pretplatite se na Cosmopolitan do 24. ožujka i poklonit ćemo vam mirisnu svijeću i čaj Red Hot Ginger Tea s potpisom Kofer.!

Miris romantike u zraku

Iza simpatičnih malih limenki kriju se mladi kreativci imena Kofer. Limenke punjene prirodnim sojinim voskom čine svjećicu bijele boje, raznih mirisa uz neizostavan zanimljiv dizajn naljepnice koja će, pogađate, biti u duhu Cosmopolitana. Čaj Red Hot Ginger Tea, također s potpisom Kofer., krije u limenci jedinstvenu mješavinu cvijeta hibiskusa, kore naranče i jabuke, čilija, limunske trave te đumbira, što se očituje posebnom aromom i pikantnim okusom.

Cosmo pretplataCosmo pretplataCosmo pretplata

Više o “limenim”, ali i drugim kreativnim proizvodima doznajte na web adresi www.kofer.hr , a posjetiti ih možete i na adresi Gundulićeva 13, Zagreb.

Godišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a obuhvaća 12 brojeva (od čega su dva broja gratis) i dar (Kofer. mirisna svijećica i čaj Red Hot Ginger Tea) čija je vrijednost 92 kune.

Cosmo pretplata

Ova ponuda pretplate traje od 24. veljače do 24. ožujka 2018, a količina poklona uz pretplatu ograničena je. Za pretplatu nazovite nas na + 385 1 63 00 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci