Predavanje o ljubavnim odnosima "Što sad ljubav ima s tim?"

Koliko parova poznajete da su u zadovoljavajućem partnerskom odnosu?; Na što vam se prijatelji/prijateljice žale?; Što vas ljuti kod partnera?; Idete li iz veze u vezu i već prepoznajete ponavljanje istih problema i obrazaca?; Kako to da ljubavni odnos koji bi trebao biti mjesto zajedništva, ispunjenja i zadovoljstva, vrlo često postane izvor frustracije, muke i napora? Muče li vas neka od ovih pitanja, dođite na besplatno predavanje o partnerskim odnosima koje će se održati u ponedjeljak 18. ožujka 2019. u Hotelu Park, Split, Hatzeov perivoj 3.

Ljubavni odnos najčešće počinje zaljubljivanjem. Dok smo „drogirani“ našom vlastitom kemijom, sve nam je super. Ova „drogiranost“ ima rok trajanja nakon kojeg slijedi „buđenje“ u stvarnost. Njegova opuštenost i ležernost postaju neodgovornost, a njena nježnost i brižnost postaju gušenje. Javlja se nezadovoljstvo, prebacivanje krivnje na drugoga, borba za moć i/ili za poziciju žrtve. Odnos postaje izvor frustracije i zamjeranja… i živjeli su nesretno do kraja života.

Na predavanju "Što sad ljubav ima s tim?",  koje će se održati 18. ožujka u Hotelu Park, Split, Hatzeov perivoj 3, govorit će se prije svega o ljubavnim odnosima, ali i o poslovnim, prijateljskim i ostalim odnosima, te o tome kako naša uvjerenja i najranija iskustva utječu na to da se „izgubimo“ u odnosu, ne dobivamo ono što želimo i očekujemo, a često ne izgovaramo, zašto ne možemo reći NE ni DA, te zašto živimo na pola srca, osjećamo se zarobljeno, neviđeno, nepodržano, odbačeno, frustrirano?

Odnos bi trebao biti mjesto „punjenja“ i rasta, a ne (samo) izvor frustracija. Doznat ćete što možete napraviti, da to i postignete.

Potrebno je prijaviti se za predavanje putem e-mail adrese: marija@ipd-center.eu

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci