Predavanje, meditacija i poseban popust na Sensa danu s Galbanumom

Ravnateljica Ustanove za obrazovanje odraslih Galbanum, fitoaromaterapeutkinja Lidija Delić, održat će na Sensa danu u Maksimiru u nedjelju dvije radionice - Mala kućna ljekarna (osnove aromaterapije) te meditaciju u pokretu, a sve posjetitelje Sensa dana koji su zainteresirani za edukaciju u terapijskim vještinama očekuje veliki popust na programe osposobljavanja u školi Galbanum...

Lidija Delić bila je predavač i na našem zadnjem Sensa vikendu u Novom Vinodolskom

Lidija Delić bila je predavač i na našem zadnjem Sensa vikendu u Novom Vinodolskom

Mala kućna ljekarna - osnove aromaterapije

Što su eterična ulja? Koja su opća pravila njihove uporabe? Kako koristiti eterična ulja u vlastitom domu? Stres, nedostatak koncentracije, glavobolja, bolovi, osjećaj umornih nogu, nesanica, prehlada? Dezinfekcija prostora? 

Mala kućna aroma ljekarna na prirodan način je tu za vas:
Lavanda, čajevac, ružmarin 1,8 - cineol, eukaliptus globulus, kadulja, limun, naranča slatka, metvica, bor. Uz eterična ulja male kućne aroma ljekarne dobro je da uvijek u domu imate jedno biljno hladno prešano ulje (npr. bademovo ulje), inhalator, raspršivač i aroma lampicu.

Dođite na predavanje u 14.30 u prostor iz Info kućice i poslušajte što sve možete s ovim uljima...

Meditacija u pokretu - ljubav, milost i zahvalnost i neuro-limfna refleksna samomasaža

Kroz dvije jednostavne vježbe koje će vam Lidija pokazati na Livadi kameno sjedište u 18 sati možete svako jutro jednostavno i za nekoliko minuta pokrenuti svoje putovanje prema unutarnjem miru i stabilnosti. Kroz pokret i miris eteričnih ulja, otvaramo mogućnost promjeni za vlastito dobro.

Disanje, kretanje i istezanje (lagano vježbanje) pokreću limfu i energetske tokove, a masiranjem neuro-limfnih refleksnih točaka otpuštate toksine u limfne žile i naknadno u krvotok te eliminirate toksine iz tijela. Čišćenjem tijela od toksina dajete više prostora za slobodan protok energije. U trenucima kada se ne osjećate dobro i iscrpljeni ste, samomasaža je odličan način regeneracije. Svakodnevnom samomasažom ojačavate i imunološki sustav. 

O Galbanumu

Ako razmišljate o dodatnoj edukaciji ili promjeni zanimanja i zanimaju vas zvanja aromaterapeuta, fitoterapeuta, refleksoterapeuta, masera limfne drenaže, shiatsu praktičara, proizvođača ljekovitog bilja..., učilište Galbanum posjetiteljima Sensa dana omogućava poseban popust za prvi upisni rok od 20 posto. Svi su programi Učilišta verificirani od ministarstva znanosti, obrazovanja u sporta i upisuju se u radnu knjižicu.

Galbanum, kao učilište terapijskih vještina uspješno djeluje već 10 godina. U njemu se dosad educiralo gotovo 1000 polaznika koji su edukacijom u Učilištu uspješno započeli samostalnu djelatnost, proširili svoje znanje iz područja prirodnih terapija te naučili tražiti načine poboljšanja kvalitete vlastitog života, života svoje obitelji i bližnjih. Mnogi polaznici promijenili su smjer života i obogatili ga na najbolji mogući način – stjecanjem novih znanja i promjenom svog profesionalnog života na bolje.

Učilište kontinuirano proširuje ponudu programa edukacije te svake godine uvodi barem jedan novi program, vodeći računa da su u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Programi Učilišta sastoje se od teorijske i praktične nastave koju izvode  vrhunski predavači i voditelji programa koji nesebično prenose znanje polaznicima.

Upoznajte se s programima i upišite jedan od programa u novom upisnom roku. Dođite na Sensa dan i ostvarite popust od čak 20 posto!

Više na www.galbanum.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci