Pozivamo vas na dvije serije radionica Danijela Dubičanca

Danijel Dubičanac, učitelj joge i akupresure i Sensin suradnik, najavljuje dvije serije radionica koje počinju već ove subote

Danijel Dubičanac učitelj je joge i akupresure

Danijel Dubičanac učitelj je joge i akupresure

"Život u pokretu" uči vas kako da jednostavnim promjenama navika kretanja živite dulje i sretnije. Naučit ćete zdravo povećati broj koraka u danu, sjediti dinamički i odgoditi umor i bolove, ergonomski urediti radno mjesto, izmasirati se te vježbati posturalne mišiće. Kretanje je iznimno važno za zdravlje, prevenira spektar bolesti, smanjuje mortalitet i povećava kvalitetu života. Bez kvalitetnog hodanja, sva vježba, pa i joga, na klimavim je nogama.

Odvija se tri subote za redom: 16., 23., i 30. studenog od 18:15 do 19:45 sati u Boutique Health Centru Zona, Florijana Andrašeca 18.

Više informacija i prijave na zona@zonalife.hr

Na radionici "Koncentracija i meditacija" povećat ćete sposobnost pomnog promatranja sadržaja svoje svijesti. Rezultat su bolja koncentracija, viši prag stresa i bolji međuljudski odnosi.

Neke od tema su skeniranje tijela, koncentracija na predmet, lutajući pogled, koncentracija na zvuk, na dah, tijelo kao spremnik pažnje, produžena koncentracija postaje meditacija.

Događa se 16. 11., 23. 11., 30. 11., 7. 12., i 14. 12. i to od 17 do 18 sati u Boutique Health Centru Zona, Florijana Andrašeca 18.

Više informacija i prijave na zona@zonalife.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci