Potražite novi Story s raznovrsnim uzbudljivim temama!

U novom broju omiljenog lifestyle tjednika upoznajte lice s naslovnice, glumicu Petru Svrtan, doznajte zanimljive detalje iz života Jade Pinkett Smith i pogledajte fotoreportažu s dodjele MTV-jevih nagrada. Inicijativa Same Chances by Story donosi priču Tomislava Levaka, predsjednika Hrvatske udruge oboljelih od cistične fibroze

U ekskluzivnom intervjuu doznajte kako se Petra Svrtan snašla u ulozi moderne Dorothy u novoj predstavi ZKM-a "Čarobnjak iz Oza" pod redateljskom palicom Saše Broz. Glumica govori o izazovima u predstavi, ali i u privatnom životu, kako se boriti s poremećajem prehrane te kako zavoljeti sebe i živjeti život punim plućima.

story_37-21_petra-svrtan


Doznajte detalje iz zanimljivog života glumice Jade Pinkett Smith, supruge popularnoga glumca Willa Smitha. Samo u Storyju pročitajte o njezinoj buntovnoj mladosti, usponima i padovima, ovisnosti, nevjeri i Scijentološkoj crkvi te doznajte zašto Jada slovi kao jedna od najhrabrijih žena Hollywooda.

story 37-21_jada


Inicijativa Same Chances by Story pod krilaticom "Svatko ima pravo na jednaku priliku!" donosi priču Tomislava Levaka, mladog informatičara i predsjednika udruge oboljelih od smrtonosne bolesti, cistične fibroze. Hrabri Tomislav Levak osvrće se na važnost nove odluke Povjerenstva za lijekove, približava pojedinosti i specifičnost ove bolesti te govori o svojoj motivaciji, psihičkoj snazi i važnosti ljudskog duha.

Dodjela videoglazbenih nagrada MTV-a gledatelje nikad ne ostavlja ravnodušnima, a Story donosi detaljnu fotoreportažu. Pogledajte koje su sve svjetske zvijezde bile prisutne te kakve su ih ekstravagantne i pomalo nespojive modne kombinacije krasile. Doznajte kako je završio spektakularan Venecijanski filmski festival. Inspirirajte se novim fashion i beauty trendovima koji nas uvode u jesensko razdoblje i pogledajte što nose modni insajderi na ulicama glavnoga grada.

story_37-21_cover


Zabavite se i informirajte o brojnim zanimljivim celebrity i lifestyle temama koje vas očekuju u novom broju. Potražite novi Story u prodaji!

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr