Potražite novi broj Storyja i ne propustite uzbudljive lifestyle priče!

Novi broj ekskluzivno donosi dirljive fotografije najvažnijeg dana ponosnih majki, otkriva kako su se ispred i iza kamere slagali David Skoko i Gordon Ramsay te tko je zapravo princ Harry, a u rubrici Same chances by Story predstavlja mladu glumicu Severinu Lajtman

Mali nasljednici Ane Brdarić Boljat, Marijane Batinić i Ive Šarić napravili su veliki životni korak i krenuli u prvi razred osnovne škole. Kako je protekao prvi dan i kako su se svi snašli u novim ulogama, pročitajte u Storyju.

story 36-21 skoko

Doznajte kako je proteklo druženje omiljenog domaćeg chefa Davida Skoke sa svjetskom kulinarskom zvijezdom Gordonom Ramsayem! Samo za Story David otkriva kako su se slagali ispred i iza kamere tijekom snimanja serijala "Neistražene kuhinje", koji će se prikazivati na kanalu National Geographic, koje je istarske gastronomske tajne otkrio Gordon Ramsay, što misli o tartufima i koji su njegovi iskreni dojmovi o Hrvatskoj.

story 36-21 harry

Životne priče članova kraljevskih obitelji uvijek su intrigirale javnost. Doznajte tko je zapravo princ Harry, najtraženiji engleski buntovnik s razlogom! Samo u Storyju pogledajte kako je tekao razvoj od skandaloznog člana kraljevske obitelji do uzornog supruga i oca koji je riskirao sve te okrenuo novu životnu stranicu.

Rubrika Same chances by Story, kojoj je cilj podizanje svijesti javnosti o ljudskim pravima, donosi priču mlade glumice u usponu. Upoznajte 18-godišnju Severinu Lajtman koja inspiraciju za glumu crpi iz vlastitih iskustava i diskriminacije odrastajući u romskom naselju u Međimurju. Vedra Severina prenosi poruke o jednakosti, mogućnostima i neprekidnoj motivaciji za uspjeh.

Pogledajte koji su sve celebrityji bili na Filmskom festivalu u Veneciji, zašto ne možemo zaboraviti vječnu Coco Chanel, što se nosi na zagrebačkim ulicama te kako biti u skladu s rujanskim modnim trendovima.

story cover 36-21


Odgovore na sva pitanja i pregršt dodatnih zanimljivih tema donosi novi broj Storyja! Potražite svoj omiljeni lifestyle tjednik u prodaji!

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci