Pogledajte očaravajuću ljepotu našeg svibanjskog broja!

Svibanjski broj Sense je na kioscima! Pomaže vam da se otvorite za stvarnu ljubav, otkrijete svoje talente, saznate sve o pomrčini mjeseca i sunca kao smjernicama za promjene, upoznate skrivene kutke Istre... A da bi vaše istraživanje bilo što sigurnije, darujemo vam dezinfekcijski gel za ruke Sanytol

Čista energija

Svježina daha, pogleda i pokreta – to je ono što osjećamo dolaskom svibnja. Dražestan i zavodljiv, pokreće u nama mogućnost stvaranja novog. Pred njime na pragu ostavljamo ustajale misli i osjećaje, ulazimo lakši i hrabriji jer tako žarko želimo udahnuti tu čistu energiju koja obnavlja i zacjeljuje.

Izabela VrtarIzabela Vrtar, glavna urednica magazina SensaTema podrške u promjeni i načina kako da se iz gusjenice prometnemo u radosnog leptira temelj je ovog svibanjskog izdanja Sense. Promjena energije pomoću vlastitih resursa, osnaživanje partnerskih odnosa i njihova preobrazba nabolje, iskustva promjene koja su donijela neslućeno zadovoljstvo…

Veliki tekst o osobnim darovima, našim talentima i mogućnostima koje zatomljujemo i ne koristimo odnosi se na sve vas. Kako ih prepoznati i napokon koristiti da „rade za nas“ trebala bi biti naša svakodnevna tema jer oni nas osnažuju i pružaju priliku da autentično pristupamo odnosima, poslu, svijetu… Naši osobni darovi čine nas usklađenijima s našim željama i vrijednostima, više smo u miru sa samim sobom jer smo svjesniji da smo dali sve od sebe, najbolje od sebe…

Družimo se...

Nije neobično da smo baš u svibanj „smjestili“ naša omiljena druženja – Sensa dan u Maksimiru (23. svibnja) i tradicionalni Sensa Yoga Retreat na otoku Ižu (od 28. do 30. svibnja). „Stisnuti“ i možda još pomalo nesigurni zbog razdoblja koje je iza nas, otvaramo se mogućnosti boljega, zdravijega i smislenijega. A ima li boljeg mjesta za to od boravka na otvorenome i dijeljenja jedinstvenih iskustava s ljudima s kojima smo na bliskoj „valnoj duljini“?

Od jutarnjeg vježbanja joge uz more ili završetka dana uz gongove u zagrebačkom Parku Maksimir? Od osjećaja da je sve upravo onako kako treba biti jer smo napokon uzeli vrijeme za sebe, svoje potrebe i pružili si priliku da se povežemo sami sa sobom i svojim željama?

Bilo da se ovoga mjeseca sretnemo na našem Yoga Retreatu ili na Sensa danu u Maksimiru, veselim se prilici da ponovno stvaramo tu posebnu, predivnu Sensa energiju koja nam donosi toliko dobroga. Čudesan je ovaj svibanj, zar ne?

Novi broj prelistajte ovdje.

sensa

Zaštitite sebe i svoju obitelj

Da bi vaša putovanja, gradske šetnje ili istraživanje prirodnih ljepota bila što sigurnija, u svakom svibanjskom broj pronađite Sanytol dezinfekcijski gel za ruke (75 ml) u praktičnom putnom pakiranju. Jer, dobro znamo - higijena ruku najefikasnije oružje u borbi protiv virusa.

Zahvaljujući formuli trostrukog djelovanja, Sanytol gel za dezinfekciju ruku čisti i dezinficira ruke u 30 sekundi te uklanja 99,9% bakterija, virusa i gljivica. Koristi se jednostavno i bez ispiranja te je nježan za ruke zahvaljujući hidratantnoj i hipoalergenoj formuli s prirodnim mirisom zelenog čaja.

sanytol

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci