PEAT seminar u Zagrebu

Seminar na kojemu možete naučiti sistem spiritualne tehnologije zvan PEAT, koji vodi korak po korak do jednostavnog, učinkovitog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, te do vrlo dubokih duhovnih iskustava, održat će se početkom srpnja u Zagrebu.

Dvodnevni PEAT seminar održava se 6. i 7. srpnja 2019. na adresi Jalovečka 1 u Stenjevcu. Odvijat će se od 10 do 16 sati. Seminar vodi Ivan Gnus, certificirani trener spiritualnih tehnologija.

Po čemu je PEAT poseban?

PEAT je jedinstven po tome što, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga Bića, do svojih osobnih kodova. Moguće je, na samom seminaru PEAT-om otkriti svoje praiskonske polaritete. Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: dualističko i jedinstveno.

Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlačenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt. PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu neutralizaciju. Neutralizacija kodova bila je najdublja tajna tijekom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i učinkovit način.

Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima. Tako na primjer uklanja osjećaj nesigurnosti i manjka samopouzdanja, osjećaj nervoze u prisustvu nepoznatih ljudi, osjećaj straha od visine. Neutralizacijom polariteta poboljšava se kvaliteta vlastitog života.

Broj mjesta za sudjelovanje u seminaru je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti putem linka:

https://goo.gl/forms/9i322FJSt7i9tJ2k2

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem e-mail adrese: radionice@galbanum.hr

Svaki polaznik, po završetku seminara, dobiva certifikat za PEAT procesora koji je potvrda za mogućnosti rada s drugima.

O predavaču

Ivan Gnus je na duhovnoj stazi više od 45 godina. Ovog čovjeka ne možete prestati slušati - jer je znanje koje je pohranjeno u njemu i kojim se bavio toliko sveobuhvatno i prelazi na vas na takav način da jednostavno morate učiti od njega.

Ivan se bavio teorijom i praksom joge i zena, te zapadnog hermetizma, novim duhovnim pravcima, općenito - duhovnom znanošću. U svom radu koristi intenzivne gnoze ili direktne spoznaje istine i druge transformativne spiritualne i psihološke metode te je certificirani trener spiritualnih tehnologija.


Više na: www.galbanum.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci