Ostvarite ekskluzivan Sensa popust na ciklus transformacijskih radionica MyMoment

U ovo izazovno doba, ulaganje u sebe najbolja je moguća investicija. A mi smo za četiri čitateljice osigurali popust od 40 posto na fantastičnu transformacijsku radionicu od četiri modula naše suradnice i coackhinje Sonje Runkas

Često se žalimo na nedostatak vremena za sebe. Što radite subotom popodne? Možete li si dopustiti uživanje i rast? Ovo nije poziv na klasičnu čajanku. Ova radionica je puno više od toga.

MyMoment program od četiri modula je za vas ako ste:

  • otvoreni ste za trajne promjene
  • živite u zoni poznatog i ne znate kuda dalje           
  • nezadovoljni ste poslom/brakom/vezom/statusom
  • umorni ste od čekanja         
  • spremni ste reći si DA, MOGU, ZASLUŽUJEM i okrenuti novi list

MyMoment iskustvo pruža nove perspektive osobnih izazova, otkrivajući povezanost uzroka i emocija uz aha-momente rješenja tamo gdje ih najmanje očekujemo. Svi imamo krila, samo trebamo znati poletjeti, a metafora nježnih leptira dokaz su koliko je transformacija prekrasna.

U priči osobnog rasta naša snaga raste upravo kada mislimo da ne možemo više, a ipak nastavljamo svoj put. To je moment promjene i povratak sebi.

Ako s druge strane vjerujete kako nema mjesta promjeni i vjerujete kako su drugi krivi za vaše izbore i odluke, ovo nije vaša priča trenutno.         

Program MyMoment kreiran je kako biste usvojili i primijenili ponajbolje i najnovije alate osobnog razvoja, coachinga i holističkog pristupa upoznavši pravu/pravog sebe, otkrili ograničavajuća uvjerenja i potencijal za koje niste znali da postoji, te rasli u području života koje vam je trenutno najveći izazov.

Program se sastoji od iskustvenih, selektiranih transformacijskih učenja podijeljenih u 4 modula, u osobnom putovanju u kojem ćemo malim, a tako velikimkoracima pronaći odgovore na pitanja - tko sam, što želim i kako realizirati viziju života.

Moduli:

UVOD - BAZA - zdravlje i intelektualno bogatstvo - definiranje cilja

EMOCIJE, KARAKTER i OSOBNOST -  prihvaćanje sebe

DUHOVNOST vlastita moć, granice - nove perspektive

ODNOSI kroz ogledalo sebe i očekivanja svijeta oko nas i naš MOMENT integracije (svega što jest) uz certifikaciju.

Otkrivanje vlastitog blaga ogleda se u bliskosti sa sobom, cjelovitosti, ispunjenosti, suradnji uma, srca i tijela, miru i osobnim vrijednostima.                                                                                        

Datumi četiri modula:

  1. 17.10.2020.
  2. 24.10.2020.
  3. 7.11.2020.
  4. 14.11. 2020.           

Vrijednost programa: 1.440,00 kn + pdv

Uključeno u cijenu: Sudjelovanje na 4 modula u ekskluzivnom prostoru, materijali, osvježenja u pauzama i certifikat MyMoment.

Početak: subota 17.10.2020., 16.00 - 20.00 h

Lokacija: Zagreb Centar, detaljne upute po prijavi

Prethodno iskustvo nije potrebno, za sve 23+, a moduli se mogu pohađati i zasebno uslijed sveopće situacije.

Za čitateljice Sense osigurali smo četiri participacije uz ekskluzivan popust od 40% na cijenu programa, obzirom da je broj sudionika ograničen.
Sve što trebale je poslati vaš motivacijski mail na sonja@1moment.hr, s kratkim opisom zašto vjerujete da je baš vama potrebno ovo jedinstveno iskustvo osobnog rasta. Vaše odgovore pošaljite najkasnije do petka 16.10.2020. u 17 sati.

Voditeljica programa:

Sonja Runkas, dipl.oec., Executive Coach AoEC i autorica MyMoment Transformacion™️ edukacije, kreirane prema programu Transformating Learning EU Erasmus Plus, praktičarka POY®️, Bach flower esencija®️, Wingwave Coach®️ i voditeljica Mindfulnessa.

Ovaj program djelo je isprobanih tehnika koje su mi najbolje služile u vlastitim izazovima, a moja misija je isprobani recept podijeliti sa svima kojima je potrebna podrška na putu prema sebi, baš onako kako su i meni drugi bili podrška.

Vlastiti otpor i strah doveli su me uvijek do granica izdržljivosti, a promjena je bila nešto što nisam mogla ni zamisliti. Danas znam da je to najbolje što nam se može dogoditi i onog momenta kada odlučimo pustiti i prepustiti, krenu se događati čuda koja su svuda oko nas. Jer sve se događa kada smo spremni. Slučajnosti nema.

                                                                         

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci