Ogledni sat Kundalini joge

Želite li ne samo saznati što je Kundalini joga, nego je i isprobati, možete doći na ogledni sat, 5. travnja, 17-18:30 sati, u Plesnom studiju Ritam zona, Gustava Krkleca 23, Zagreb

Kundalini joga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je joga svjesnosti, put (s)poznavanja sebe koji nam pomaže da budemo prisutni u sadašnjem trenutku.

Ova vrsta joge koristi alate kao što su: mantre (iscjeljujuće moćne vibracije), mudre (iscjeljujući položaji prstiju/dlanova), bandhe (mjesta posebne energetske moći u tijelu), kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…), mentalne fokuse, različite tehnike disanja i meditacije.

Dinamikom vježbanja i disanja pokreću se energije unutar tijela, aktivira se svaka stanicu u tijelu te budi Duša i ostvaruje prisni kontakt s njom. Kundalini joga ne forsira buđenje kundalini energije već potpomaže proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da samo dopusti, potakne taj proces buđenja kako bi iskusili svoju višu svijest. Kroz nju osoba suptilno pomiče svoje granice i istražuje svoje mogućnosti i skrivene potencijale. Prilagođena je apsolutnim početnicima, jednako kao i višegodišnjim vježbačima, mogu je raditi svi koji mogu disati.

Voditeljica je Jagdeesh Kaur (Gloria) koja prakticira Kundalini jogu šest godina i uživa u konstantnom ronjenju kroz njene dubine.

Stručnu edukaciju i titulu KRI certificiranog instruktora Kundalini joge po učenju Yogi Bhajana završila je 2015.g., na prvom organiziranom TT-u u Hrvatskoj pod vodstvom Nirmal Singha, učitelja iz Beča.

Više na sljedećoj poveznici

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci