Odvažite se na ljetni fitness izazov uz srpanjski broj Men's Healtha!

Potražite srpanjsko izdanje Men's Healtha i odvažite se na ljetni fitness izazov – iskušajte treninge za veće bicepse, jača ramena, čvršći core... Pročitajte i intervju s hrvatskim košarkaškim reprezentativcem Dariom Šarićem koji poručuje da se ne može bez teškog i krvavog rada! Potražite novi broj na svim kioscima!

Svjetske tajne dobre linije. Sve je više nacija pogođeno epidemijom debljine. Stoga smo diljem planeta potražili najbolje načine stjecanja i čuvanja vitkosti. Iznenađenje: nacija s najvišom stopom pretilosti nisu Sjedinjene Američke Države – ta neslavna titula pripada stanovnicima Cookovih otoka. U Hrvatskoj je debelo (tvrde statističari) 20,37 posto odraslog stanovništva, stoga smo bacili pogled u dvorišta zemalja koje se uspješno nose s pretilošću – i doznali kako im to uspijeva...

MH srpanj

Super Dario. U životu katkad, baš kao i u košarci, treba „zakucati“. Dario Šarić, hrvatski košarkaški repezentativac, zna kako se to radi. Dario Šarić nikada se nije bavio  nekim drugim sportom osim košarke, a sve je počelo zbog njegove hiperaktivnosti u djetinjstvu... Mladima poručuje da je najvažnije ustrajati u onom što rade i vole jer se često učinci ne vide odmah, nego tek godinama poslije. „Svaki je talent dar od Boga, ali bez teškog i „krvavog“ rada se ne može“ poručuje ovaj Šibenčanin.

MH srpanj

Shine on! Biti na odmoru ne znači zavući se u duboki hlad i ispijati pića; biti na odmoru znači odmaknuti se od dnevne rutine i dan ispuniti aktivnostima. Iskočite iz cipela i odijela i zablistajte! Uz pomoć novog Men's Healtha, dakako!

MH srpanj

Popločite se! Ponosno pokažite trbušnjake, ali prije toga otopite salo koje ih zaklanja od pogleda. Kako? Saznajte u Men's Healthu!

MH srpanj

Trening za vrh vrhova. Da, znamo, kada na popisu vježbi vidite jednoručne sklekove i jednonožne čučnjeve, odmah posumnjate u vlastite mogućnosti. Ali to nije razlog da ne odradite ova dva sjajna treninga, samo zamijenite vježbe. A nakon nekog vremena ni sklekovi na jednoj ruci neće vam se činiti preteškima...

U srpanjskom izdanju Men's Healtha otkrijte i kako poboljšati rezultate te smanjiti rizik od ozljeda, što je ključ potpirivanja stare vatre u dugogodišnjoj vezi, te kako pripraviti riblja jela koja će ju oboriti s nogu... I zapamtite, uz Men's Health život može biti bolji! Zato potražite novi broj na svim kioscima od 30. lipnja! 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci