O čemu će govoriti Iva Belé na Sensinoj konferenciji 'Moć samomotivacije'?

Trenerica načela uspjeha Iva Belé gostuje na jedinstvenoj Sensa konferenciji 'Moć samomotivacije' koja će se održati 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu. Otkrijte zašto je njezino predavanje 'Navike uspješnih ljudi' važno za svakoga tko želi napredovati u privatnom i poslovnom životu

Iva Belé

Iva Belé

S čim ima uspjeh zapravo veze?

Svi smo barem jednom u životu bili fascinirani mentalnim sklopom uspješnih ljudi, njihovim postignućima, u bilo kojem području ili disciplini, njihovoj odlučnosti dok se suočavaju s poteškoćama, njihovim prevladavanjem neuspjeha, fokusom, složenošću njihovih prioriteta...

Kod uspješnih osoba sve izgleda lako, dok se mi ostali borimo da 'preživimo' dan. Jesu li uspješni rođeni pod sretnom zvijezdom, jako inteligentni ili su to isključivo oni rođeni sa zlatnom žlicom?

Najvjerojatnije je da nisu. Uspjeh nema veze s vašim društvenim položajem, visinom IQ-a ili svotom na bankovnom računu. Formula uspjeha nije zacrtana, ali na poticajnoj Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' možete naučiti koje su to osobine i navike koje pomažu uspješnim ljudima u njihovom rastu i napretku te ih prenijeti i na svoje svakodnevno djelovanje.

Navike uspješnih ljudi

Iva Belé, trenerica načela uspjeha na svojem predavanju 'Navike uspješnih ljudi', naučit će vas da navike čine ono što jeste, i da u konačnici kroje vašu sudbinu. A da biste uzeli život u vlastite ruke, Iva Belé će vas upoznati, kroz primjere i praktične savjete, s nizom kreativnih, praktičnih i pametnih aktivnosti i rutuala koje vaš život mogu učiniti boljim, a vas zadovoljnijima sobom i svojim životom.

Spoznat ćete koje navike biste trebali prigrliti - one čije disciplinirano provođenje vodi prema rastu i razvoju, a koje biste trebali što prije eliminirati iz svog života kako sami sebi ne bi stajali na putu do uspjeha.

Na Sensa Power Events konferenciji 'Moć samomotivacije' sudjelovat će i drugi vrhunski stručnjaci:

Dr. Nada Kaiser, life & business coach i psihoterapeut, Ana-Marija Jagodić Rukavina, kineziologinja, Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach, Hrvoje Prpić, poslovni anđeo, dr. Kenan Crnkić, autor bestselera i transformacijski govornik, Sandra Paović, profesionalna sportašica, Ecija Ojdanić, glumica i maratonka te dr. med. Goran Ivkić, neurolog.

Iskoristite znanja ovih uspješnih predavača kako biste pokrenuli napredak, rast i motivaciju u vlastitom životu!

Cijena kotizacije je 640 kn, članovi Sensa kluba ostvaruju popust od 100 kn uz kod Sensa100. U cijenu su uz predavanja i panele uračunati kava, brunch i vrijedni darovi za sve polaznike!

Raspored predavanja i ulaznice potražite na powerevents.sensa.hr

Partneri koji su pomogli u ostvarenju ove konferencije su Zona vital, farmaceutski proizvodi vrhunske kvalitete te Himalaya, vodeći svjetski proizvođač biljnih pripravaka.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci