Novost u izdavačkoj galaksiji: Interaktivni foto brevijar Mediteranski armerun

Armerun se čita na hrvatskom i engleskom jeziku, gleda se s tisuću asocijacija, a namijenjen je svim naraštajima čitatelj, ljubitelja fotografije i istraživača...

Mediteranski armerun je simboličan prostor drevne povezanosti morskih i uzobalnih bića, mirisnog bilja i krajobraza s običajima i svakodnevnim poslovima Mediteranaca.
U Armerunu je 50 amblematskih tema mediteranske ikonografije začinjenih mitovima starih libara sa 167 unikatnih fotografija. Sve je povezano interaktivnom kartom Jadrana pa kroz igru pitalica otkrivajte pojmove, a kroz GPS koordinate ili QR kodove otkrijte lokacije snimljenih fotografija i upišite ih u kartu.

Izvorno dizajniranu kartu možete potom izvjesiti na zid kao uspomenu na ovu jedinstvenu mediteransku avanturu.

mediteranski armerun oglas

Uz 50 letera i 167 litrata zaplovi Jadranom u ulozi kapetana na suvremenu potragu za “blagom“

Armerun se čita na hrvatskom i engleskom jeziku, gleda se s tisuću asocijacija, a namijenjen je svim naraštajima čitatelj, ljubitelja fotografije i istraživača.

NOVOST u izdavačkoj galaksiji, orginalni spoj leksikona, zabave i digitalne tehnologije.

Letera iliti pisama, njih 50, eruditskom je senzibilnošću ispisao Bruno Ćurko, doktor filozofije i osnivač udruge Mala filozofija koja je lansirala Armerun u knjigorbitu, a litrate iliti fotografije, njih 167, pronicljivim je artizmom uprizorio Stipe Surać, dugogodišnji fotograf hrvatskog izdanja National Geographica s dosad objavljene 44 reportaže u NG-u.

Pronađite lokacije kapetanovih pristajanja na Jadranu. Više na armerunbooks.com

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci