Novi proljetni uniseks broj magazina Storybook i dar - ekskluzivni parfem, čekaju vas na kioscima!

StoryBOOK na svojim raskošnim stranicama slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, nadu, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam. U tom raspoloženju, uz novi broj StoryBOOK-a pronađite ekskluzivni uniseks miris 2 WOOD DSQUARED2. Uživajte!

Nostalgična energija

U novom raskošnom proljetnom izdanju uživite se u temu 'Future Nostalgia', koja je svojevrstan hommage glazbi 80-ih i zaraznom plesnom synth popu, ali i Storybookov pozdrav proljeću. Jer posve je jasno da je sve zaveo taj globalni suvremeni, futuristički, seksi retro beat, koji se provlači kroz stranice proljetnog izdanja, ali i fenomen.

Dok s jedne strane artist The Weeknd svojim performansom pokreće lavinu optimizma na najprestižnijoj pozornici na svijetu, onoj Super Bowla, s druge strane Dua Lipa se kreće plesnim podijima kultnog njujorškog Studija 54, Live Aid pozornicom na Wembleyju, ali i streamingom bilijunskog auditorija donoseći nadu, plesnu energiju i optimizam. Ako razmišljamo lokalno, nezaustavljiva energija širi se i na naše nostalgične kolektive - Pocket Palma, Porto Morto, Svemirko... Jer nostalgija nas ovog proljeća sve pokreće.

Tarot ART

Na Stranicama Storybooka istražite i Tarot ART. Mnoge je zavela magična igra čitanja karata oslikanih mističnim simbolima koju toliko obožavaju milenijalci. U novom broju upoznajte i heroine novog doba. Prva žena, prva crnkinja i prva Azijatkinja u povijesti Sjedinjenih Država prihvaća dužnost prve američke potpredsjednice, dok poručuje - može se!

Onima koji su iščitali poruku i pogurali je u prve redove borbe za spolna, rodna, rasna i ina ljudska prava koja su s godinama obezvrijeđena i zaboravljena. Kamalu Harris slijede Jadranka Đokić, Slavenka Drakulić, ali i djevojka kodnog imena #NISAMTRAŽILA, koja donosi svoje potresno iskustvo s drogama za silovanje. Sve jake ženske priče koje su posve prirodno ispunile stranice ovog raskošnog proljetnog izdanja. Zašto su one tako važne? Svaka nas na svoj način podsjeća koliko je važno ustrajati u idejama i izboriti se za svoje ideale, pravdu ili glas.

Kako je uniseks ispao iz mode?

Tu su i Alisa u Zemlji čudesa, modna anarhija, provokativni i bajkoviti modni editorijali, life story dizajnera Giorgija Armanija, priče nužne za bijeg u svijet mašte i sve one ljepote onostranog. Svakako pročitajte i odgovor na pitanje - kako je uniseks ispao iz mode?

Promjene koje se rapidno događaju stvaraju posve nov krajolik za budućnost mode gdje podjela na isključivo mušku i isključivo žensku odjeću u kolekcijama nestaje. Granice ne brišu sami dizajneri, nego nove zvijezde kao što su Harry Styles i Zendaya pod čijim su utjecajem permanentno stotine milijuna tinejdžera iz cijelog svijeta. Čak 32 stranice magazina StoryBOOK kreirane su za muškarce, no u njima će posebno uživati žene.

BOOK_Cover_Spring2021 (1)
U tom raspoloženju, uz novi broj StoryBOOK čitateljima daruje i ekskluzivni uniseks miris 2 WOOD DSQUARED2.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci