Nova, travanjska Sensa nam je stigla!

Na dnu naše stranice prelistajte novi broj Sense, a iz pisma glavne urednice doznajte kakvo vas proljeće očekuje u novoj Sensi...

Novi rast

Kad pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, da su stvari/ljudi/pojave već viđeni, u život nam ponovo uđe – proljeće. Isto, a drugačije. Dokaz da je mirovanje samo bila priprema za rast, za novo viđenje stvarnosti, više svjetlosti... Prirodi to dolazi tako prirodno, mijenja se ne razmišljajući o zimi i ne planirajući ljeto. Danas i ovdje, kreira čudesa kojima se divimo i od kojih učimo.

Poput gusjenice koja se pretvara u leptira kad za to dođe pravo vrijeme, sretna u svom prvom obliku, a još slobodnija u novom. To je ono čemu bismo trebali i sami težiti. Zadovoljstvu onim tko smo i što smo sada te svjesnosti da na sebi još mnogo moramo raditi. Jer nitko nije dovršena, savršena verzija sebe. Svatko od nas može rasti u svoja proljeća i povući se u svoje zime, kao pripremu za novi rast.

naslovnica 112Život je igra

Vremena su teška, to nitko ne može osporiti, ali putova za obnovu ima mnogo. Pogotovo kad krenemo od sebe i uvidimo koliku snagu i potencijale kriju naš um, duša i tijelo. Te neodvojive cjeline, koje rade kao jedna, u teškim i u bezbrižnim vremenima bit će ono što će činiti razliku. Ono zbog čega ćemo se bolje nositi sa stresnim situacijama, održavati bolje odnose, biti zadovoljniji sobom...

U svemu tome, ne zaboravite svakoga dana stvarati i pozivati u svoj život male užitke. Baš u ovo proljetno vrijeme za to postoji bezbroj načina. Istražujte, stvarajte, gradite! Život je igra i samo zaigrani za njega možemo biti u potpunosti spremni i dovoljno otvoreni.

P. S. Sretna sam što vam mogu najaviti naš prvi Sensa Yoga & Meditation Retreat sa Senkom Ljubić, od 12. do 14. 5. u Villi Camellia, grupacije Milenij hoteli, u Opatiji. Pozdravite s nama sunce, relaksirajte se u prekrasnom hotelu te uz jogu i mindfulness meditaciju vratite snagu, svježinu i ljepotu. Vidimo se u Opatiji!

Više informacija potražite OVDJE

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci