Nova, travanjska Sensa je s nama

Uvodnik glavne urednice Izabele Vrtar u novom broju Sense poziva nas da iskoristimo sve svoje potencijale te da u sebi pronađemo i pokrenemo motivaciju za uspjeh i napredak!

Krenite naprijed

Gledajući na stvari uvijek iz istog kuta, u našoj priči i doživljajima uvijek ostaju praznine – prostor za nove osjećaje i iskustva koja si nismo dopustili jer smo radije krenuli i nastavili hodati utabanim stazama svakodnevice. Gledajući na stvari uvijek iz istog kuta, nije moguće vidjeti cijeli potencijal priče ili osobe koju (u)poznajemo, nije moguće doživjeti strah od nepoznatoga, ali ni užitak kada usvojimo novu vještinu ili postignemo dugo željeni cilj. Gledajući na stvari uvijek iz istog kuta, mi smo ista osoba koja smo bili jučer i ako nešto ne promijenimo, takva ista ostat ćemo i sutra, prekosutra... možda i zauvijek.

Znam, promjene nisu lake. Ponekad su toliko teške da nas tjeraju na preispitivanje svega onoga što smo do tada mislili da znamo, osjećamo i želimo. Ponekad nam se čini kako nas okreću protiv nas samih. Ipak, vjera u bolje, ljepše i snažnije sutra, vjera u vlastitu snagu, uskoro će ih „okrenuti“ u pravome smjeru. Promjenu valja izazvati, postaviti se snažno i moćno, ali i poslušati njezine poruke. Tko je, što je, kamo ide? U isto vrijeme, dobro poslušajmo i odgovore na ista pitanja koja postavljamo sebi – tko sam, što sam i kamo idem? Iza iskrenih odgovora skriva se naša misija, cilj, poziv.

Moć samomotivacije

Ne propuštajte priliku poslušati svoj unutarnji glas, aktivirati svoje snage i okružiti se ljudima i energijom koja vas potiče. I sama ću tu priliku iskoristiti na jedinstvenoj Sensa Power Events konferenciji „Moć samomotivacije“ koja okuplja snažne motivatore i lidere, spremne da svoja znanja i iskustva prenesu onima koji žele maksimalno iskoristiti svoje unutarnje potencijale.

Nakon 10 godina Sense i sadržaja koji je uvijek inspirirao i poticao osobni razvoj, prvi put ćemo na jednome mjestu okupiti čak 10 govornika koji svojim radom i motivacijom inspiriraju, potiču i stvaraju bolji život za sebe, okruženje u kojem djeluju, a uvjerena sam i za generacije koje tek slijede. Ako budete u prilici, pridružite mi se 11. svibnja na osnažujućem i poticajnom Sensa Power Eventu u Zagrebu (str. 52), inspiracije za napredak i uspjeh na svim životnim poljima neće nedostajati. Promjena je u nama, pokrenimo je!

Više o konferenciji doznajte ovdje

naslovna-124

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci