Nova Sopar kampanja inspirirana režijom svjetski poznatog fotografa

Pod nazivom "SPEED OF LIFE" , sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile su nam svoju novu SOPAR kampanju

“Preferiram snimati u studiju. To izolira ljude iz njihove okoline. Oni postaju simboli sebe.” poznata je misao Richarda Avedona, fotografa kojeg je New York Times opisao kao ikonu modne fotografije koja je pomogla u definiranju slike američkog stila, ljepote i kulture u posljednjih pola stoljeća.

Začetnik fotografije pokreta i specifičnog dramatičnog stila, često je naglašavao kako svoje modele ne koristi kao vješalice za lijepu odjeću već da su one glumice, a on je bio redatelj koji je režirao situacije kao slike koketnih, nasmijanih, ljutih, tužnih žena iz stvarnog života.

sopar

Inspirirane iskrenošću njegovih dijela, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile su nam svoju novu kolekciju za zimu 2019/2020. Kampanja pod nazivom “Speed Of Life” simbolizira užurbanost, stres, veselje, tugu, snagu, nadu - Život!

Fotografkinja Karmen Poznic vjerno je dočarala kompleksnost žena, prijateljica, majki te nas odvela na humoristično putovanje jednog tipičnog dana svake žene.
Ručno izradene vunene veste te čipka već su prepoznatljivi SOPAR komadi,a mekani kašmir kaputi i lanene košuljice stvorili su pravi zimski, predblagdanski ugodaj.

sopar

U glavnim ulogama glumica osim sestara Šopar njihov je stalni model Laura Kvartuč, Midikenova nova modna nada Veronika Brekalo te malene rodice: Tonka, Lota, Jana, Katja, Marta i Petra te pas Srećko. Za šminku je zaslužna Tena Bašić/Emilija Kopčalić(asistentica), a frizure je napravio Mijo Majhen/Mirna Barišić(asistentica). Za nokte se pobrinula Maja Marušić iz salona Nokteraj.

Nova kolekcija dostupna je na web stranici www.soparcollection.com.

sopar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci