Nova Sensa nam je stigla!

Od petka, 3. srpnja na svim kioscima čeka vas novi broj Sense. Srpanjska ljepotica pršti optimizmom i energijom i osvrtom na naš do sada najveći festival vitalnosti koji ne bi bio moguć bez vas. Pročitajte pismo urednice i doznajte kako smo se proveli...

Znate li one trenutke kad imate toliko toga reći i podijeliti, a jednostavno vam nedostaju riječi koje bi opisale puninu, sreću i zadovoljstvo koje osjećate?

Izabela VrtarIzabela VrtarBaš za ovaj uvodnik, nakon dugo vremena, nedostaju mi riječi kojima bih izrazila silnu zahvalnost koju osjećam. Razlog za to je Sensa dan, naš divni festival proslave života i dobre energije, koji se ove godine, prema svim „znakovima na putu“, nije trebao održati. Pa ipak, zasjao je ovaj put sjajnije no ikad, s nevjerojatnom energijom koju su na livade i zakutke Parka Maksimir donijeli naši dragi čitatelji, predavači i partneri.

Srce mi je puno jer smo se okupili da bismo vratili ono što nam je trenutačno svima najvažnije – unutarnji mir. Mir koji osjećamo sami sa sobom i sa svijetom. Svaki osmijeh, svaka riječ izgovorena te nedjelje, svaki pokret i gesta međusobnog razumijevanja, pomogli su nam narasti još malo i produbiti onaj osjećaj duboke povezanosti.

Pokazali smo da je naš Sensa community nakon ovih neizvjesnih mjeseci snažniji no ikad. Satkan je od divnih osobnosti koje, unatoč svakodnevnim preprekama, svjesno biraju bolje i zdravije, ulažu svoje vrijeme u kvalitetne rituale i osluškuju svoje potrebe. Sve to i mnogo više doživjela sam na ovogodišnjem Sensa danu, ali nedostaju mi riječi da tu silinu doživljaja opišem i prenesem.

Bilo je to mnogo dublje od riječi, ta povezanost koju sam osjetila sa svima koji su došli, podržali ono nešto „naše“, jedinstveno i snažno. Stoga ću samo reći – od srca vam hvala!

Kako je bilo na 10. Sensa danu

Novi broj prelistajte ovdje.

Sensa 151

Izabela Vrtar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci