NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora

U tridesetima žene žele živjeti punim plućima, no svjesne su da stres i umor idu ruku pod ruku s prvim borama. NIVEA predstavlja NIVEA Q10 plus Energy dnevnu kremu protiv bora s ekstraktom prirodnih goji bobica, koenzimom Q10 i kreatinom koja umornoj koži vraća energiju i sjaj kao nakon opuštajućeg sna

Doza energije za blistavu kožu kao nakon opuštajućeg sna
Goji bobice slove za supernamirnicu današnjice zbog izvrsnih nutritivnih svojstava i pozitivnog utjecaja na zdravlje. U Aziji ih nazivaju sretnim bobicama i crvenim dijamantima jer podižu raspoloženje, razinu energije i izdržljivost organizma. Osim nutritivne vrijednosti, goji bobice imaju i izuzetno pozitivan učinak na kožu. Djeluju kao prirodni antioksidans jer sadrže djelotvorne vitamine i minerale poput magnezija, bakra, cinka, vitamina C i beta-karotena te reaktiviraju sposobnost kože za prirodan oporavak od umora i stresa. Zbog toga su idealan sastojak NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora jer se savršeno nadopunjuju s ostalim sastojcima za sprječavanje pojave bora i uklanjanje znakova umora.

Koenzim Q10 i kreatin aktivni su sastojci koji se prirodno nalaze u koži, ali se njihova razina smanjuje s godinama te koža gubi energiju potrebnu za regeneraciju i borbu protiv bora, kao i drugih znakova starenja. Formula NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora povećava njihovu prirodnu razinu u koži te vidljivo smanjuje bore i znakove starenja.

Nova NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora kombinacijom visokovrijednih sastojaka - goji bobica, koenzima Q10 i kreatina - osigurava koži sve potrebno za poticanje vitalnosti stanica te smanjuje znakove umora na koži lica i iznutra učinkovito djeluje protiv bora. Zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15 i UVA zaštiti štiti kožu od bora koje mogu nastati pod utjecajem sunca.

NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora predstavlja dopunu postojećeg NIVEA Q10 asortimana koji uključuje NIVEA Q10 dnevnu kremu protiv bora za suhu kožu i NIVEA Q10 dnevnu kremu protiv bora za mješovitu kožu.

Preporučena maloprodajna cijena NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora (50 ml): 87,90 kuna

Više o proizvodima NIVEA saznajte na www.nivea.hr i na Facebook stranici www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci