Nesavršeni ste? Vas tražimo!

E-motion studio u potrazi je za stvarnim influencerima bez filtera, savršenih dimenzija i velikih brojki

Na zasićenom tržištu Instagram influencera i savršenih fotki, Emotion Studio prvi u
Hrvatskoj kreće u potragu za stvarnim influencerima koji se žele otisnuti u osobnu
transformaciju i vratiti autentičnost na digitalne kanale.

Svima nam je dosta savršenih fotografija na Instagramu i osjećaja da nikada nećemo dosegnuti ideale koje nam se nameću. Dosta nam je usporedbi s drugima i stalne borbe s našim unutarnjim kritičarem. Vrijeme je da na #trending listu vratimo ljubav prema sebi i istinsko prihvaćanje sebe, nesavršeno savršene.

E-motion studio pokreće natječaj za stvarne ambasadorice koji će dobiti tromjesečni holistički program osobne transformacije u E-motion studiju. Uz tim stručnjaka za tjelovježbu, prehranu i psihologiju, ambasadorice neće samo raditi na svom izgledu već i na načinu razmišljanja i vještinama potrebnim za ostvarenje vlastitog potencijala.

pr Emotion

Od ambasadorica se ne traži savršenstvo, samo dosljednost i autentičnost, redovito vježbanje i dijeljenje vlastite iskrene priče s drugima u nadi da potakne druge da zavole proces postajanja najbolje verzije sebe i usude se biti nesavršeno savršene!

„Tijelo je jedino mjesto u kojem moramo živjeti pa ga treba poštivati i voljeti na ispravan način. Neuravnotežene emocije danas su naš najveći neprijatelj i uzrok brojnih psihosomatskih bolesti. Kroz ovaj program želimo promijeniti perspektivu vježbanja - želimo da cilj tjelovježbe bude naše psihofizičko zdravlje i dobar osjećaj u tijelu, a ne samo dobar fizički izgled. Želimo potaknuti ljude da prihvate svoje nesavršenosti, zavole svoje tijelo i nauče osluškivati njegove potrebe” –
poručila je Ana Kuhanec, magistrica kineziologije i osnivačica E-motion studija.

S obzirom na neizostavnu ulogu koju u cijeloj ovoj priči igra prehrana, E-motion studio je pronašao partnera u nutricionističkom savjetovalištu Nutricionizam.hr. Njihovi stručnjaci Bojan Stojnić i Luka Bashota će pomoći ambasadorima razviti zdrav odnos prema hrani koja je puno više nego puki alat za postizanje optimalne figure. Ona je temelj zdravlja, predmet užitka i prilika za druženje.

A kako bi program integrirao stečena znanja s mudrošću tijela i emocija, ambasadore će kroz proces transformacije voditi Jane Kramar, integrativno tjelesno orijentirana terapeutkinja koja jedio učiteljskog i voditeljskog tima Centra za integrativni razvoj Rijeka. Programu transformacije će svoj doprinos dati i iskusna stručnjakinja u području ljudskih potencijala Blanka Lasić koja će ambasadoricama pomoći unaprijediti svoje osobne vještine i svladati alate potrebne za ostvarenje velikih i malih ciljeva.

Ako ste se prepoznali u nesavršeno savršenom natječaju, pošaljite svoju prijavu i motivacijsko pismo najkasnije do 6. studenog 2019. putem naše web stranice na www.emotionstudio.com.hr gdje se možete upoznati i s detaljima programa. Finalistice ćemo kontaktirati najkasnije do 12. studenog 2019.

pr Emotion

O E-motion studiju:
E-motion je kineziološki studio koji stavlja fokus na tehnike vježbanja s emocionalnom komponentom koje stvaraju poveznicu između tijela i emocija. Fuzija različitih fitness i meditativno-plesnih programa omogućuje svakoj ženi da pronađe tjelesnu aktivnost na kojoj će se osjećati zadovoljno, ispunjeno i samouvjereno. Osim programa za vježbanje, E-motion je mjesto ženskog druženja, povezivanja, zabave i humanitarnih akcija, a sve sa ciljem da ponudi inspiraciju za zdraviji, sretniji i aktivniji život.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci