NE PROPUSTITE: Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova

Budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja rezervirajte svoje vrijeme 13. i 14. siječnja 2018. godine za 9. Sajam vjenčanja u Osijeku!

U osječkom TC Portanova brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

sajam vjenčanjaZaštitno lice Sajma vjenčanja je prekrasna Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja se odlično snašla na snimanju noseći raskošne vjenčane haljine. Osim raznovrsne ponude izlagača, posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčane mode priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja i vjenčane manifestacije, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče. Radno vrijeme Sajma je subota i nedjelja, 13. i 14. siječnja 2018. godine, od 9 do 21 sat. Događanje se odvija na 2. katu TC Portanova, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u humanitarnoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom ‘Dar’ iz Osijeka.

Uskoro donosimo i detaljan program ovogodišnjeg Sajma vjenčanja u Osijeku, stoga nas i dalje pratite...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci