Ne propustite novi broj National Geographica Hrvatska od 10. srpnja na svim kioscima!

U novom broju donosimo veliku temu o neizdrživoj vrućini. Klimatske promjene i globalno zatopljenje donose nam nesnosne vrućine, kojima i mi svjedočimo proteklih dana, a mnogi ljudi diljem svijet bit će prisiljeni postati klimatske izbjeglice. Kakva nas vrela budućnost čeka i kako se boriti protiv nesnosne vrućine!?

Uz akualnu  naslovnu temu pogledajte i reportažu o smrtonosnoj zlatnoj groznici na Andama, u rudnicima zlata na najvećim visinama na svijetu;  čitajte o problemima s očuvanjem staništa i životinja u Keniji; o rijetkim i vrijednim fosilima otkrivenim na smetištu u Španjolskoj,  a pogledajte i kulturološke značajke ženskih frizura u Nigeriji.

Neizdržive vrućine snimio, Samuel Boivin

Trajno očuvanje , snimio David Chancellor

Svoje radove za rubriku "Vaša fotografija" šaljite na info@nationalgeographic.com.hr

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska!

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i uz jedan broj gratis darovat ćemo vam izuzetne knjige Večernja nelagoda Marieke Lucas Rijneveld i Posljednji svoje vrste Maje Lunde u izdanju Naklade Ljevak.

NGM_07_2021

CIJENA GODIŠNJE PRETPLATE IZNOSI 352 KUNE!

Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr.

Za digitalno izdanje, pojedinačno ili u obliku pretplate, javite se pozivom na 01/4444 998 ili slanjem e-maila na digitalnapretplata@adriamedia.hr.

National Geographic Hrvatska

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr