Natural Movement Yoga na Sensa danu

Na Sensa danu, u nedjelju 17. lipnja u 13 sati, na livadi Kišobran u blizini Velike pozornice, Darija Barić, voditeljica Ajara centra, otkrit će nam što je to Naturaletics i zašto on daje posve novo značenje pojmu "zdrav i sretan način života". Dođite je poslušati i unaprijedite svoje zdravlje!

Holistički pristup fitnesu i načinu života
Zasada ćemo vam otkriti samo to da Naturaletics označava "Natural athleticism", holistički pristup fitnesu, načinu života, kretanja i fizičkoj vitalnosti koji zastupa sve aspekte bića; um, tijelo i duh. To je izraz tjelesne snage i tjelesne svijesti, a u sklopu njega koriste se brojne tehnike koje proizlaze iz sporta - atletike (nogomet, košarka, bejzbol, staza i teren, nogomet, tenis), utega, Plyometrica, joge, F.R.C, Calisthenics, Primal lokomotionaa, plesa.

Darija Barić, osnivačica Ajara koncepta, učiteljica joge, fitoterapeut i praktikantica Naturaletics pokreta održat će predavanje pod nazivom "Holistic yogi – Naturaletics presentation".

Zadatak Naturaletica je jednostavan - pružiti sreću kroz praksu kretanja. Nudi progresivne metode i discipline koje čovjeku omogućuju sposobnije fizičko tijelo. Gledano s pozicije holističke filozofije, tijelo, um i duh su međusobno povezani. Naturaletics koristi inteligentne, razigrane i znanstvene pristupe vježbanju, stvarajući potpuno novu perspektivu pojma "zdrav i sretan način života".

Program Sensa dana pronađite ovdje

Svi sadržaji na Sensa danu besplatni su zahvaljujući partnerima

sponzori sensa danMaksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci