National Geographic Hrvatska poziva vas na 20. ekološku akciju Think Green u Komiži!

Pedeset ronioca volontera u suradnji s National Geographic Hrvatska i Gradom Komiža prionut će ovog vikenda na čišćenje podmorja otoka Visa

Nakon niza prethodno održanih uspješnih ekoloških akcija, članovi kluba Roniti se mora uz pomoć UPA Rostrum - Split još će jednom podići svoju zastavu, 17. listopada na otoku Visu u Komiži i počistiti rivu i plažu Gusarica. 50 ronioca volontera u suradnji s National Geographic Hrvatska i Gradom Komiža prionut će vrijedno na čišćenje podmorja.

Ronilački klub Roniti se mora već godinama organizira akcije Think Green u okviru kojih se čisti podmorje, rijeke i jezera diljem Hrvatske, a osim čišćenja djeluje se i edukativno te se podiže ekološka svijest i ukazuje javnosti na probleme onečišćenja okoliša.

Partneri ove akcije su TZ Komiža, Nautički centar Komiža, Britanska Ambasada Zagreb, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Mares, Garmin, DC B-24, DC Issa, DC Manta, Jamnica, Klara, CIOS, Perutnina Ptuj, Pivovara Medvedgrad, DVD Komiža, ESET NOD32, ScubaLife, morski.hr, Geopark Viški Arhipelag te Modra Špilja.

Program održavanja 20. ekološke akcije „Think Green – Komiža 2020“:

10:00 - 10:30 - registracija svih sudionika

10:45 - otvaranje ekološke akcije

10:50 - zajedničko fotografiranje svih sudionika

10:55 - izjave za medije

11:00 - 13:00 - čišćenje plaže Gusarica i rive u Komiži


13:30 - zatvaranje 20.ekološke akcije „Think Green – Komiža 2020

Pozivamo i sve zainteresirane i zaljubljenike u ekologiju koji se nađu na području otoka Visa da se priključe i pomognu u ovoj korisnoj akciji!

Vaš Think Green tim

RK Roniti se mora

National Geographic Hrvatska

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci